Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak na to: Staňte se šelmou, oblečte leopardí vzor!

21. března 2012 | 06:00

Milujete kočkovité šelmy? Leopardy? My také! Proto jsme vám přinesly tři varianty, jak se můžete obléct do leopardího vzoru!

 Líbí se vám leopardí vzor, ale nevíte jak tuto krásu obléknout? Nevadí. Připravila jsem pro vás 3 leopardí skvosty i rady, jak se k nim,. nebo případně do nich obléct! Tak se pohodlně usaďte a inspirujte se touto divočinou!

ŠATY
Oblečte leopardí kůži!
Autor: Archiv firem

Krásné dlouhé a splývavé šaty s tímto živočišným potiskem budou vypadat nádherně k rozpuštěným vlasům. Pokud ještě nasadíte brýle "pilotky" a na hlavu nasadíte klobouk, budete vypadat jako hollywoodská hvězda! Ethno náramek, malé psaníčko do ruky a kvalitní kožené sandálky celek nádherně doplní.

BOTY
Jak doladit leopardí balerínky
Autor: Archiv firem

Blíží se nám teplé dny, proto je záhodno se na ně připravit. Zvířecí balerínky, kraťásky, obyč tílko a sako v krémové barvě budou dohromady vypadat světově. Pokud jste perfekcionista a chcete svým šarmem oslňovat jarem nabuzené muže, skryjte se pod klobouk a leopardí brýle. Muže vzrušují ženy, které se nenechají snadno zvábit. Pokud nechce být pro muže snadnou kořistí, vsaďte na okovaný náramek, a celek zjemněte pozlacenou žirafkou na krk. Velká taška je samozřejmostí.

 

Nosíte ráda leopardí vzor?
74,4%
25,6%
Děkujeme za Váš hlas!
32 hlasů
11 hlasů

KABELKA

Leopardí kabelka pro milovnice klasického stylu
Autor: Archiv firem

Pokud je pro vás extravagance cizím slovem, vsaďte na klasiku. Leopardí kabelka se ztratí v kombinaci s klasickým, "street" stylem. Zvonové kalhoty se vrací do módy, a v teplých dnech vám prokáží skvělou službu svou vzdušností. Bílé tílko a polobotky jsou neutrální, leč příjemné prvky modelu. Aby se hnědá kabelka necítila osamocená, zkamaraďte ji s perličkami na ruku a brýlemi ve stejné barvě. Vtipným detailem jsou i náušnice ve tvaru pilotek. Pokud jste odvážná, zkuste červenou čelenku do vlasů. Neprohloupíte!

Zaujaly vás některé kousky? Všechny je najdete v galerii!

 

 

Autor: Eva Dvořáková