Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Peněženky Valentino: Dokonalost za zlomek skutečné ceny

17. března 2012 | 10:27

Italská značka Valentino je již po mnoho let synonymem přepychu a luxusu, který si dopřávaly i takové hvězdy jako Jacqueline Kennedy, Elizabeth Taylor či Sharon Stone. Okuste nyní tento nadstandard i Vy ! E-shop Italiedoskrine.cz Vám aktuálně přináší skvělou příležitost zakoupit krásné peněženky od Valentina za zlomek ceny !

Valentino, muž na správném místě

Psal se rok 1932, kdy prvně spatřil svět budoucí geniální a uznávaný módní návrhář Valentino Clemente Ludovico Garavani. Tvořit design a módu byl jeho sen, proto také vystudoval specializovanou francouzskou designérskou a oděvní školu Chambre Syndicate de la Haute Couture.

V počátcích své kariéry se Valentinovi naskytla příležitost pracovat ve Francii, kde se jeho patronem po 2 roky stal módní guru Guy Laroche. Ve Francii působil Valentino celou dekádu od roku 1949 do 1959. Následně se vrátil do rodné Itálie a započal práci na své vlastní kolekci. Jeho sláva začala stoupat v roce 1962, kdy ve Florencii představil svou první módní kolekci, která měla veliký úspěch...


Luxusní, precizně provedené dámské peněženky Valentino nyní za vyjimečných 890,-
Autor: Italiedoskrine.cz

Peněženky Valentino

Chystá-li se žena pořizovat peněženku, pak bere na zřetel stejné aspekty, jako v případě nákupu kabelky. Peněženka musí být trendy, reprezentativní a především účelná. Peněženky Valentino splňují všechny tyto nároky na jedničku. Jsou precizně zpracované, doplněné i o různé dekorativní prvky, jako jsou výrazné zipy či  ozdobná loga Valentino. Na první pohled dávají tyto peněženky na odiv svou výjimečnost a luxus, který vidět na každém detailu.

Stejný důraz, jaký klade Valentino na design, klade i na účelnost a komfort. Peněženky této značky tak vynikají svým prostorem, mnoha přihrádkami pro nejrůznější osobní dokumenty jako jsou vizitky, kreditky, osobní doklady apod. To vše je dokonale šik a trendy.


Luxusní, precizně provedené dámské peněženky Valentino nyní za vyjimečných 890,-
Autor: Italiedoskrine.cz

VYUŽIJTE VYJIMEČNÉ PŘÍLEŽITOSTI NAKOUPIT PENĚŽENKY VALENTINO ZA AKČNÍCH 890,-

 

VÍCE NA www.ITALIEDOSKRINE.cz

Komerční prezentace