Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To musíte vidět! TOP 5 outfitů z hudebních cen Grammy 2012

15. února 2012 | 07:37

Grammy je jedna z největších hudebních událostí roku. Nejslavnější tváře hudebního průmyslu se společně prošly po červeném koberci. My jsme se vám rozhodli vybrat pětici pro nás nejzajímavějších a nejkrásnějších šatů, které na sebe světoznámé celebrity oblékly.

1. Rihanna

Rihanna s novou barvou vlasů zvolila černé, rafinovaně střižené šaty, kterými přitáhla nejen mužskou, ale i dámskou pozornost. Tleskáme!

Rihanna vypadala senzačně
Autor: Profimedia.cz

2. Kelly Osbourne

Dcera slavného Ozzy Osbourna velmi zhubla a moc jí to sluší. Zaujaly nás její babičkovsky fialkové vlasy, které v kombinaci se zlatavými šaty vypadají skvěle. Kelly Osbourne nás moc baví!

Kelly Osbourne to moc slušelo
Autor: Profimedia.cz

3. Bruno Mars

Velmi nadaný, mladý a talentovaný zpěvák se předvedl v dokonalém obleku s vestičkou. Vypadal jako pravý gentleman. Všechno mu dokonale sedělo a my smekáme.

Bruno Mars
Autor: Profimedia.cz

4. Katy Perry

Katy Perry si obarvila vlasy na modro. Stejně tak i šaty. Co je moc, to je příliš, ale v případě Katy musíme podotknout, že toto je jeden z extravagantnějších modelů, který se ale i navzdory předpokladům, povedl.

Katy Perry přišla celá v modré. Proč ne, nám se líbí.
Autor: Profimedia.cz

5. Jessie J

Opět velmi mladá a talentovaná zpěvačka. Sice nevydala tolik známých a chytlavých songů jako Rihanna, ale nevadí. Svými nádhernými šaty, inspirovanými discokoulí, nás okouzlila.

Jessie J
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema