Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nenechte si ujít! Zboží Lacoste a Ralph Lauren jen teď s 50% slevou

Značka Ralph Lauren osloví každého
11. února 2012 | 11:53

Luxusní trička, košile a mikiny si teď můžete koupit i vy! Pořiďte si některý z nadčasových módních kousků, které vám teď za bezkonkurenční ceny v časově omezené akci nabízí e-shop Itálie do skříně.

Pořiďte si klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Tato trička navíc drží již několik let řadu ocenění za vysokou kvalitu, a nejen proto jsou tak oblíbená!  Navštivte e-shop na www.italiedoskrine.cz co nejdříve, jen tak si můžete být jisti, že si budete moci vybrat ze všech velikostí a barev.

Zapomeňte na nákupní kluby! Nepotřebujete žádný fashion days, abyte nakoupili luxusní značkové zboží za polovinu ceny . E-shop Itálie do skříně vám nabízí dámská a pánská trička, mikiny i košile v limitované akci za neuvěřitelné ceny. Nakupte oblečení LACOSTE a RALPH LAUREN ve velikostech S až 3XL. Akce platí jen do 20. února.
Značka Ralph Lauren osloví každého
Autor: italiedoskrine.cz

V současné době je například klasické polo triko Lacoste jedním z nejprodávanějších výrobků tohoto módního domu a to nejen proto, že od sedmdesátých let je známkou vysoké kvality a prestiže. Využijte i vy pohodlí a nadčasový styl Lacoste.

 

Košile jsou nezbytnou součástí šatníku každého muže i ženy.
Autor: Itálie do skříně

Módní značka Ralph Lauren zas ve světě určuje směr módních trendů. Nese jméno známého amerického módního návrháře, který působí v oblasti módy více než 40 let.

Vyznačuje se vysokou kvalitou výrobků. Sází však i na vkus a pohodlí. Oblečení se značkou Ralph Lauren se navíc pyšní nadčasovou elegancí. Hodí se pro zvláštní příležitosti, stejně jako pro volný čas.

Navštivte e-shop www.italiedoskrine.cz hned teď a vyberte si z tepla a pohodlí domova ze široké nabídky zboží světoznámých značek. Dlouho však neváhejte! O některé velikosti je totiž velký zájem.


Související články