Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlaté glóby 2012: Nejhlubší výstřih a nejkratší sukni měla Charlize Theron

17. ledna 2012 | 06:01

V odstínech bílé barvy se tentokrát neslo předávání Zlatých glóbů za rok 2011. Barvu nevinnosti zvolily krásky jako Angelina Jolie, Elle Macpherson, Charlize Theron nebo Jessica Biel.

Inspirací hvězdám při výběru toalety možná bylo roční období, i když zimní teploty se zde pohybují okolo patnácti stupňů. Nebo je snad ovlivnil andělský název města. Mnohé krásky totiž tentokrát v Los Angeles oblékly sněhobílé róby, jež na červeném koberci ještě více vynikly.

Herečka Charlize Theron
Autor: Epa

Asi v nejdramatičtějším outfitu slavnostního večera přišla herečka Charlize Theron, jejíž model od Diora s vlečkou a obrovskou mašlí na boku přítomným vyrazil dech. Šestatřicetiletá kráska s čelenkou od Cartiera ve vlasech v něm odhalila poněkud plošší hrudník i hubené nohy.

Herečka Angelina Jolie s manželem Bradem Pittem
Autor: Reuters

Neuvěřitelně sexy vypadala herečka a režisérka Angelina Jolie, které zvolila vypasované asymetrické saténové šaty od Versaceho s vysokým stehenním rozparkem a působivým rudým přehybem v horní části. Elegantní minimalistický drdol a rudé psaníčko ohromující dojem ještě umocnily.

Modelka Elle Macpherson
Autor: profimedia.cz

Australská supermodelka Elle Macpherson v úzkých bělostných šatech bez ramínek se sukní tvořenou kaskádou tylu od Zaca Posena vypadala jako skvostná mořská panna nořící se z mořské pěny. I v sedmačtyřiceti letech dokázala, že přezdívku The Bodie (v překladu Tělo), nezískala v době své slávy pro nic za nic.