Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Spodní prádlo Guess: Kvalita, která stojí za hřích

22. listopadu 2011 | 05:00

Spodní prádlo je nedílnou součástí našeho šatníku. V přímém kontaktu s naším tělem je podstatnou část dne. Mělo by proto být maximálně pohodlné, vyrobené z kvalitních materiálů. A přesně takové je prádlo italské značky Guess.

Dámské prádlo by mělo splňovat několik požadavků. Důležitý je komfort. Dokonalý střih, kvalita zpracování. Správně vybrané prádlo by mělo zdůraznit všechny naše přednosti. Ale také zohlednit typ postavy, náš věk.

Zapomínat však nesmíme ani na design. Dávno už neplatí, že zboží světoznámých značek je pro "obyčejné smrtelníky" nedostupné. Luxusní spodní prádlo GUESS můžete pořídit i za přijatelné ceny. Přesvědčte se na e-shopu Italiedoskrine.cz.

Prádlo jedné z nejprestižnějších módních značek vůbec stojí rozhodně za hřích. Podprsenky, kalhotky i tanga se především díky použití špičkových materiálů výborně nosí a perfektně sedí.

Módní kousky vyzvednou Vaše něžné křivky a podtrhnou linii těla. Spodní prádlo Guess se zkrátka vyznačuje promyšleným střihem s velkým citem pro aktuální trendy. Guess zkrátka ví, co se nosí.

Krajková košilka Guess Sottoveste Corta, 399 Kč
Autor: www.italiedoskrine.cz
Sexy krajková košilka Guess Sottoveste Corta s vyšitým logem GUESS vám zajistí pozornost. Něžné aplikace dostanou opačné pohlaví do kolen. Vaše může být jen za 399 korun.

Klasické bílé kalhotky s logem GUESS po celém obvodu. Materiál: 87 % bavlna, 13 % elastan. Zasíláno v luxusní dárkové krabičce GUESS lingerie. Cena jen 299 korun.

Sexy spodní tričko GUESS s krátkým rukávem, 299 Kč
Autor: www.italiedoskrine.cz

Sexy spodní tričko GUESS ve fialkové barvě s krátkým rukávem, písmenem G všude možně a mašličkou uprostřed výstřihu do V. Pořídíte jej jen za 299 korun.

Bílá tanga s logem GUESS po celém obvodu. Materiál: 87 % bavlna, 13 % elastan. Zasíláno v luxusní dárkové krabičce GUESS lingerie. Cena jen 299 korun.

Pohodlná podprsenka GUESS Reggiseno, 399 Kč
Autor: www.italiedoskrine.cz
Pohodlná podprsenka GUESS Reggiseno svým perfektním střihem dokonale vytvaruje vaše poprsí. K dodání v šedé barvě s růžovými ramínky s logem Guess po celé jejich délce. Vaše může být jen za 399 korun.

Mladistvá černá podprsenka GUESS ozdobená kraječkou a růžovými logy po celém obvodu. Materiál: 92% bavlna a 8% elastan. K objednání i v bílé a šedé barvě. Cena jen 299 korun.

Luxusní delší košilka GUESS řady Sottoveste Corta s dvojitými špagetovými

Luxusní delší košilka GUESS řady Sottoveste Corta, 399 Kč
Autor: www.italiedoskrine.cz
ramínky v lila barvě. Sexy leopardí vzor, provázaný stříbrnými písmeny G a logem Guess z blyštivých kamínků na zádech. Materiál: 92% bavlna + 8% elastan. Vaše může být za pouhých 399 korun.

Něžná žlutá košilka GUESS Top a trangolo s vyztuženými košíčky z bavlny a spodní částí z jemné romantické krajky. Na levém košíčku kytička s logem GUESS a třemi blyštivými kamínky. Cena jen 299 korun.

Komerční prezentace