Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Džíny Guess a Diesel - kvalita za neodolatelné ceny právě teď

18. listopadu 2011 | 20:31

S nohavicemi do zvonu, úzké roury, bokovky či mrkváče... Výběr je velký. Ale pozor! Špatně zvolený střih může vaší postavě ublížit. Poradíme vám, jaké kalhoty zvolit, abyste byla dokonalá. Značkové džíny pořídíte na e-shopu Italiedoskrine.cz už od 1 090 korun.

Žádný jiný kousek oblečení neměl nikdy takový úspěch. Džíny má v šatníku snad každý z nás. Od kojenců až po seniory. Sluší zkrátka všem. Je však dobré vědět, jaký střih a barva dokáží náš look dovést k naprosté dokonalosti. Zvýraznit naše přednosti, skrýt drobné nedostatky.

E-shop Italiedoskrine.cz nabízí desítky modelů denimových kalhot z dílen módních domů Diesel a Guess. Nádherné kousky světových značek si vás podmaní originalitou a dokonalým střihem. Navíc pokud zjistíte, že vám nesedí, velice rádi a ochotně vám je vymění za jinou velikost.

Čarujte se střihy a barvami

* Máte výraznější pozadí? Pak zapomeňte na elastické obeplé modely. Nejlepší volbou je pro vás rovný střih s vyšším pasem. Zadeček dokonale "vytvarují" dobře umístěné zadní kapsy, důležitý je i střih zadního dílu.

* Výše umístěné kapsy pozadí zvednou, nízko posazené naopak posunou k zemi. Čím menší kapsy, tím více vynikne jeho plocha a naopak. Pozornost od inkriminované partie odvede také tmavší barva na bocích.

* Silnější stehna opticky zeštíhlíte, pokud si vyberete džíny se zesvětlenou středovou partií, tmavší po stranách. Pozor na módní "trhliny" a záplaty, které nohy zkracují a rozšiřují.

* Jste štíhlá a máte menší postavu? Budou vám svědčit úzké střihy. Dovolit si můžete rovné trubkovité nohavice, střihy typu "skinny" (velmi úzké) s prodlužujícím efektem i světlé strečové kalhoty.

* Výrazně prodlužující a zeštíhlující efekt mají u kotníků lehce nahrnuté úzké nohavice doplněné vyššími podpatky. Kratší nohy zamaskujete také od kolen lehce rozšířenými nohavicemi.

* Pokud jste vysoká, sednou vám nejlépe pánské nebo rozšířené střihy s kapsami, přizdobené různými detaily. Zazáříte i v bokovkách. Opticky vaše dlouhé nohy zkrátí nohavice v sedmiosminové nebo tříčtvrteční délce.

Inspirujte se nabídkou e-shopu Italiedoskrine.cz

Diesel Ronhy
Autor: www.italiedoskrine.cz
Nádherné džíny DIESEL Ronhy s dvojicí tmavých skvrn na stehnech. Nebojte, nejsou zašpiněné, tyhle "fleky" jsou záměrem návrhářů značky Diesel a dělají z těchto džínů vyrobených v Itálii unikát. A to nepočítáme vyšívané ozdůbky, cvočky a nášivku Diesel. Cena je 1 090 Kč.

Luxusní tříčtvrťáky DIESEL Roquest s nízko položenými zadními kapsami zdobenými výraznou výšivkou, koženou nášivkou s bílým znakem D coby Diesel a typickou kapsičkou s nápisem Diesel vpředu. Barva je spíše jemná a decentní zabarvení. Cena 1 199 Kč.

 

Strečové džíny GUESS SUGARCANE ve

GUESS SUGARCANE
Autor: www.italiedoskrine.cz
velmi hezké tmavě modré barvě na mnoha místech jakoby vyprané. Na pravé přední kapsičce zip, vzadu stříbrná kožená nášivka GUESS Jeans a na pravé kapse stříbrné ozdoby a dvojitá kapsa se zipem. Perfektní kombinace pohodlí a stylu. Cena jen 1 890 Kč.

Elastické džíny GUESS Duke Destroy Vás dostanou. Na několika místech velmi efektně vydřené, na levé přední kapse ozdobný odznáček, na pravé malé kapsičce ozdoba z flitrů, zapínání na zip. Vzadu nášivka GUESS se čtyřmi cvoky, na pravé kapse velmi hezký výšivka. Mohou být vaše za pouhých 1 890 Kč.

Diesel Cherock
Autor: www.italiedoskrine.cz
Unikátní džíny DIESEL Cherock se řadí mezi absolutní džínovou špičku výborně padnoucím střihem, rozšířeným pasem se zapínáním na šest knoflíků, jenom decentním ošoupáním, krásnou sytou barvou a špičkovým materiálem. Logo Diesel najdete vpředu na kapsičce a vzadu na nášivce. Zaplatíte za ně 2 290 Kč.

Stretchové džíny DIESEL Clush s luxusním nádechem. Vypadají zatraceně dobře a kvalitně. Kalhoty v tmavě modré barvě zdobí luxusní prošívání, kožené nášivky a drobné korálky na zadních kapsách. Jestli hledáte business class mezi dámskými džínami, prosím, tady je. Vaše mohou být jen za 1 990 Kč.

Komerční prezentace