Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Polonahá modelka uchvátila monackého knížete

9. září 2011 | 19:01

Dráždivý outfit zvolila francouzská modelka a herečka Sarah Marshall (30) na páteční světovou premiéru prezentace 'Collection Princesse Grace de Monaco', která se konala pod záštitou monackého knížete Prince Alberta II. Vypadala tak trochu jako "chytrá horákyně" ze známé pohádky. Přítomným mužům to však vůbec nevadilo.

Bílé průsvitné šaty s aplikací krajky, pošité perličkami různých velikostí, zakrývaly skutečně jen to nejnutnější. Vyzývavý outfit modelka doplnila smyslnou krajkovou aplikací nalepenou přes půlku obličej s černou pirátskou "klapkou" přes oko.

Sarah Marshall
Autor: profimedia.cz

Zřejmě šlo o další z modelů pocházejících z dílny francouzského módního návrháře Jeana Claudea Jitroise, po jehož boku se Sarah na akcích objevuje a jehož je múzou. Nejinak tomu bylo i tentokrát. K modelu kráska zvolila bílé saténové lodičky a bílé psaníčko z lakové kůže.

Loni v říjnu zvolila Sarah černou kombinézu, která odhalovala téměř vše, co by mělo zůstat skryto
Autor: profimedia.cz

Sarah si vůbec v nekonvenčním stylu oblékání libuje. Loni šokovala na večírku u příležitosti devadesátého výročí časopisu Vogue černým modelem, který tenkrát nezakryl ani to nejnutnější. V roce 2008 zase na filmovém festivalu v Cannes odhalila celá ňadra, když si pod otevřené sako s hlubokým výstřihem do V nevzala podprsenku.

Líbí se vám tento článek? Podpořte nás na Facebooku.