Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Objevte každý týden nový svět

29. srpna 2011 | 09:50

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden nově také výhradně dámskou kolekci ­ oblečení pro přicházející babí léto a podzim!

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Tchibo
Autor: Tchibo

Kombinujte podle vlastního stylu

Aktuální kolekce Tchibo „Vytvořte si svůj styl“ je určena výhradně pro dámy. Inspirací pro výběr výrobků a barev byly tři módní styly této sezony – Leomania, Vintage Love a Shades of Grey. Kolekce přináší výrobky, ze kterých si můžete sestavit přesně takový model, který bude dokonale ladit s Vaším aktuálním rozpoložením.

Ať už sáhnete po tunice, kožené bundě nebo trendy tregínách: kombinujte jednotlivé kousky z nabízených stylu a určitě najdete nepřeberné množství vyladěných kombinací. A řiďte se přitom výhradně stylingovými pravidly, která si určíte pouze Vy!

Tchibo
Autor: Tchibo

Kombinace připravené pro jednoduchý nákup

Anebo se řiďte návrhy kombinací, které pro Vás Tchibo ve svém internetovém obchodě nově připravilo. U každé kombinace si ke každému výrobku můžete vybrat vlastní velikost, která Vám vyhovuje nejvíce, a to vše na jediné stránce tak, abyste neztratila přehled o nabízené kombinaci. Objednat si například můžete kombinaci dlouhého kardiganu s hnědým melírem, šálu v pomačkaném vzhledu, přiléhavé Regíny, šněrovací kotníčkové boty z velurové hovězí kůže a jako doplněk pak tašku přes rameno.

Na jedné stránce se s výrobky Tchibo můžete obléknout od hlavy, pardon, od krku až k patě. Komplet stojí 2 575 Kč, to znamená, že toto je Vaše konečná cena, neboť při hodnotě objednávky nad 1 990 Kč neplatíte poštovné a kompletní kombinace Vám bude doručena zdarma. Navíc, v e-shopu www.tchibo.cz máte ojedinělou možnost vrátit nebo vyměnit jakékoliv zboží až jeden měsíc od objednávky!

Úžasná luxusní kombinace v hnědém

Tchibo
Autor: Tchibo

Tipem pro tento týden je hnědá kombinace, kterou zvýrazníte svoji jedinečnost. Posuďte sama:

• luxusní hnědá kožená bunda, která je vyrobena z pravé jehněčí kůže napa. Jehněčí kůže napa zaujme svou přirozeně jemnou povrchovou strukturou, je neobyčejně měkká na dotek. Tato kůže je velmi odolná a prodyšná, přitom ale nepropouští vítr. Bunda je celá podšitá, má odnímatelný opasek, je se stojáčkem, vnitřní kapsa je na zip a dvě kapsy s patkou na druk. Vídenské švy zvýrazní ženskou siluetu

• hnědé kotníčkové boty jsou vyrobeny z měkké hovězí kůže a mají měkkou hřejivou podšívku. Dále postranní zip pro snadné obouvání zouvání, přezku ve výšce kotníku pro úpravu šířky a protiskluzovou podrážku s jemným profilem. Výška podpatku je zhruba 6 cm. Boty lze objednat za velice přijatelných 1 590 Kč

• kabelka v koženém stylu, kterou lze nosit třemi způsoby – do ruky, před rameno nebo křížem. ¬ Délku odepínacího ramenního popruhu je možné nastavit podle potřeby. Hlavní prostor má zapínání na zip. Uvnitř jsou dvě zásuvné kapsy a kapsa na zip. Zepředu navíc dvě nakládané kapsy se zapínáním na magnet a zezadu kapsu na zip

• hnědá peněženka v koženém stylu má klopu se zapínáním na druk a s ozdobnými nýty. Velká přihrádka na mince má zapínání na zip, šest průřezů na platební karty, tři zásuvné kapsy. Zdarma získáte i žeton do nákupního košíku.

• Tunika s motivem zvířecí srsti z jemně splývavého žoržetu má tříčtvrteční rukávy s mírně nařasenými konci, široký žabkovaný dolní lem a dvě nakládané náprsní kapsy s patkou.

Nová kolekce Tchibo udělá radost tedy i těm nejnáročnějším!

Kombinace šedé s růžovou? Ano!

Tchibo
Autor: Tchibo
Určitě jste se již mnohokrát řídila pravidlem módy i základním pravidlem kombinování barev. Zvolila jste si ústřední barvu, které v celku tvoří zhruba tři čtvrtiny plochy a tuto jednobarevnou kombinaci zvýraznila doplňky v jiné, často výrazně kontrastní barvě.

Takovou kombinací se může stát i kombinace z aktuální kolekce Tchibo. Nabízí totiž nepřeberné množství oblečení v šedé či antracitové barvě a zároveň doplňky v ryze ženské a rozzářené růžové barvě. Ať už si k šedé prošívané bundě, tregínám a kotníčkovým botům obléknete jednoduché růžové triko nebo do deště přibalíte růžový skládací minideštník s potiskem zvířecí srsti, buďte si jistá, že uděláte módní policii radost.

Získejte kupón na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

Tchibo
Autor: Tchibo
V e-shopu www.tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Již dnes Vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Komerční prezentace

Klíčová slova: Tchibo, inzerce
Diskuse ke článku
.
Související články