Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kabelky Calvin Klein: Pořidte si originál za cenu kopie

17. srpna 2011 | 06:19

Návrháře Calvina Kleina a jeho elegantní a nadčasové modely není třeba představovat. Zamilovaly si je celebrity i tisíce žen na celém světě. Víte, že na webu Itálie do skříně seženete originální kabelky této značky za bezkonkurenční ceny?

Calvin Klein se proslavil jednoduchými a vkusnými modely, které nepodléhají módním výstřelkům. Nadčasovost jeho návrhů je zárukou, že se vám investice do vašeho šatníku vyplatí, protože doplňky i oblečení Calvin Klein budou zaručeně patřit mezi vaše nejoblíbenější kousky. Kvalita použitých materiálů navíc zaručí, že i po letech nošení budou vypadat dobře.

Vyberte si tu pravou kabelku, která doplní právě váš osobitý styl a bez výčitek si udělejte radost. Web Itálie do skříně totiž zpřístupnil módu Calvin Klein i ženám, které nemají na rozhazování. Stoprocentně originální kousky totiž nabízí za cenu kopií. Díky tomu můžete mít doma originál i vy. Která bude ta pravá pro vás?

Elegantní černá kabelka Calvin Klein
Černá elegantní kabelka Calvin Klein
Autor: Itálie do skříně

Černá, luxusní dámská kabelka CALVIN KLEIN je zdobena logy CK. Praktický tvar kufříku snadno pojme všechny nezbytnosti, které můžete přes den nebo večer potřebovat. Uvnitř kabelky najdete zlatý satén a mnoho kapes a přihrádek pro větší přehlednost. Rozměry jsou 31x19x15 cm. Na webu Itálie do skříně je k dostání za 2390 Kč.

Luxusní bílá kabelka Calvin Klein
Bílá luxusní kabelka Calvin Klein
Autor: Itálie do skříně

Luxusní třpytivá dámská kabelka CALVIN KLEIN je vyložena zlatým saténem a vnitřní systém mnoha kapes pomáhá udržet pořádek. Rozměry elegantní bílé kabelky jsou 31x22x13 cm. Můžete ji mít za 2390 Kč, a to na webu Itálie do skříně.

Originální modrozelená kabelka Calvin Klein
Modrozelená originální kabelka Calvin Klein
Autor: Itálie do skříně

Nepřehlédnutelná modrozelená dámská kabelka CALVIN KLEIN je poseta logy CK. Uprostřed najdete velký prostor se zipem s logem CK Calvin Klein a uvnitř další kapsu na zip. Rozměry této parády jsou 25 x 25 cm a e-shop Itálie do skříně ji nabízí za skvělých 1490 Kč.

Nadčasová tmavě hnědá kabelka Calvin Klein
Autor: Itálie do skříně
Vkusná a nadčasová tmavě hnědá kabelka Calvin Klein

Luxusní tmavě hnědá dámská kabelka CALVIN KLEIN je nepostradatelným doplňkem elegantní ženy. Uvnitř skrývá tmavě hnědý lesklý satén a mnoho přihrádek a kapes, díky kterým nikdy nebudete mít problém najít klíče nebo peněženku. Rozměry kabelky jsou 35x22x12 cm a v e-shopu Itálie do skříně je k dostání za 2590 Kč.

E-shop italiedoskrine.cz nabízí také zboží dalších renomovaných módních značek jako je Guess, Diesel, Lacoste, Mario Valentino, Emanuel Ungaro, Ferré a další.

Na své si tu přijdou dámy, ale samozřejmě i pánové. Na ně na e-shopu italiedoskrine.cz čeká velký výběr značkových jeans, svetrů, mikin, triček, ale například i spodního prádla. Ženy se mohou těšit na širokou nabídku jeans, tílek, triček, svetrů, ale také doplňků jako kabelky, pásky či peněženky.