Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slaďte se! Fantastický styl podle slavných párů

7. listopadu 2012 | 07:00

Myslíte si, že manželé Beckhamovi nebo Beyoncé a Jay-Z vypadají tak dobře jen díky drahým hadříkům? Chyba lávky! Módní pravidlo č. 1 říká: Všechno se dá s úspěchem napodobit. Levněji.

Městský styl Evy Mendes a Ryana Goslinga

Náš nejoblíbenější pár. Oba figurují na vrcholech hollywoodských žebříčků krásy a oba se oblékají bezchybně. Přitom jim stačí vhodně zvolené střihy, základní barvy a kvalitní materiály.

Eva jako správná hollywoodská kráska sází na velké brýle a vysoké podpatky. My jsme vybrali outfit, ve kterém vyrazila na nákupy v pohodlnějších botkách na klínu.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Ryan nosí úzké džíny, košile a švihácký úsměv. Chcete svého partnera „vystajlovat“ podle něj? Vsaďte na kombinaci různých barev denimu a na kožené doplňky.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Sportovně jako Beyoncé a Jay-Z

Tahle hudební dvojka nás nepřestává fascinovat. Na červeném koberci září Beyoncé v úchvatných róbách a Jay-Z si vybírá skvěle střižené obleky, ale i ve volném čase jsou prostě k sežrání.

Beyoncé tentokrát navrstvila dvě bundičky z různých materiálů, doplnila je trendy brýlemi a nezbytnými velkými kruhy. Pamatujte – v jednoduchosti je krása.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Jay-Z zbožňuje sluneční brýle, skejťácké mikiny, sportovní hodinky a tenisky. Jeho ležérní styl zvládne určitě i ten váš!

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Elegantní podle manželů Beckhamových

Stylové ikony dneška žijí v L.A., ale oblékají spíš se v uhlazeném britském stylu. Takhle se sladili na audienci u královny Alžběty II., která Davidovi za jeho fotbalové úspěchy udělila titul „sir“.

Victoria miluje jednoduché střihy a černou. Ta bude slušet i vám, pokud ji oživíte zajímavými detaily. My jsme místo tzv. fascinátoru zvolili čelenku od české designérky Jane Bond.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

David je mimo fotbalové hřiště dokonalý elegán. Pro slavnostní příležitost si navlékl frak, nasadil cylindr a uhladil vlasy. Čas vytáhnout vašeho muže na bál, nemyslíte?

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: Marie Barvínková