Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle Bond girls: Buďte vražedně sexy!

2. listopadu 2012 | 06:00

Nová bondovka Skyfall trhá rekordy v návštěvnosti. Nechybí v ní akce, úchvatné lokality, alkoholické drinky a hlavně Bond girls. Jsou krásné, sexy, inteligentní – a nebezpečné. Chcete být jako ony? Víme, jak na to!

Je na vás, jestli zvolíte styl agentky Eve (Naomie Harris), která stojí nohama v nízkých kozačkách pevně na zemi, nebo éterické Severine (Berenice Marlohe). Důležitá je však ženskost, důvtip a smysl pro perfektně sladěné detaily.

Byznysmenka á la Miss Moneypenny

Neobyčejná sekretářka, která se objevila ve více než dvaceti bondovkách, si tentokrát nechá říkat Eve a vyráží do terénu. Jako správná agentka zvládá spoustu věcí najednou: ohrozit agenta 007 na životě, zaplést se s ním, bojovat se zločinem a ještě u toho vypadat báječně.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Jestli i vy v práci plníte několik úkolů zároveň anebo máte kolegu, co vypadá jako Daniel Craig, inspirujte se u ní. I pracovní dress code totiž může být sexy. Všechno, co potřebujete, je pouzdrová sukně, lehce průsvitná halenka a kotníčkové boty na podpatku.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Královna večírků jako Severine

Kráska s nejasnou minulostí a zároveň oběť hlavního padoucha Silvy má všechny atributy osudové ženy. Je křehká, ale zároveň nebezpečná, a především naprosto neodolatelná. Jak na honosném večírku, tak ve svém lodním budoáru.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Jestli chcete být stejně jako ona ztělesněním sex-appealu, vsaďte na krajky, luxusní šperky a rafinované střihy. S make-upem nešetřete a s centimetry jehlových podpatků už vůbec. Ať už se chystáte na party, nebo jen na hezký večer s partnerem…

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: mab