Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

6 módních kousků, které vám zaručí ženskost!

12. října 2012 | 12:31

Co by vám rozhodně nemělo chybět v šatníku, abyste byla šik a nepřehlédnutelná? Vybrali jsme nezbytnosti, které z vás udělají ženu každým coulem!

1. Pouzdrové šaty

Krásně zdůrazní vaše křivky a dobře v nich může vypadat superštíhlá žena i ta s většími boky. Nesmrtelná black & white kombinace je vhodnou alternativou pro oba typy.

Černobílé asymetrické šaty, Cool Boutique, 1 480 Kč
Autor: archiv firmy

2. Dámský kabát

Jednořadé kabáty rovného střihu opticky prodlužují postavu, proto jsou ideální pro ty, které   potřebují pár centimetrů navrch. Pokud se řadíte mezi „žirafky“, můžete kabát „přepůlit“ nějakým stylovým opaskem, který postavu tzv. přelomí.

Oranžový kabát, F&F, 1 699 Kč
Autor: archiv firmy

3. Kotníčkové boty na podpatku

Jsou hitem letošního podzimu. I když možná neholdujete vysokým podpatkům, minimálně jedny byste v botníku mít měla. Žádné jiné botky z vás totiž neudělají sexy gazelu, jako právě černé elegantní „kotníčkovky“!

Semišové kotníkové boty, Salamander, 3 790 Kč
Autor: archiv firmy

4. Náhrdelník

Nemusíte sahat hluboko do peněženky, v obchodech je spousta elegantně vyhlížející bižuterie, která nevypadá jako od kolotoče. Krásným šperkem zpestříte každý outfit, elegantní svetřík stejně jako šaty nebo košili.

Náhrdelník, H&M, 499 Kč
Autor: archiv firmy

5. Body jako důkaz

Chlapi ho zbožňují, tedy alespoň v okamžiku předehry… Kvalitní kousky schovají rýsující se bříško pod sukní a oceníte ho i v chladnějších dnech, kdy supluje nátělník. A nejneodolatelněji vypadá pochopitelně v posteli…

Body, L´eternité, Marlies Dekkers Undressed, 3 390 Kč
Autor: archiv firmy

6. Psaníčko

Nejeelegantnějí vypadá jen tak v ruce, nosit se však dá i přes rameno. Pokud vyrážíte na večírek nebo do divadla, nechte objemnou kabelku doma a vyrazte právě s tímto navýsost ženským doplňkem.

Psaníčko, Reserved, 499 Kč
Autor: archiv firmy

Autor: Dita Černá