Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak na to: 6 rad co na sebe, když si připadáte tlustá!

1. srpna 2012 | 11:48

Každá z nás zná ty dny, kdy si přijde nafouklá a tlustá. Také chceme vypadat co nejlépe a sem tam nějaký ten bůček, pokud možno, schovat. Poradíme vám, jak na to!


Maxi šaty

Kdysi proslavila dlouhé šaty tehdy těhotná Angelina Jolie. Od té doby zůstaly obrovským trendem až do dnes.  Splývavá dlouhá sukně zakryje všechny nedostatky a díky ní se budete cítit krásná. Co k šatům? Zkuste obyčejné sandálky! Jaká je další výhoda? Budete oblečená za několik minut!

Maxi šaty sluší a lichotí všem ženám. Hlavně baculkám!
Autor: F&F

Tuniky a topy

Dlouhá trička a bundy nejsou a nikdy nebudou vašimi nejlepšími přáteli. Místo toho raději sáhněte po vypasované tunice, která je do pasu. Zkuste nosit top společně s dobře padnoucími, užšími džíny. Tato kombinace vám prokáže skvělou službu!

Rozevláté sukně

Vyberte si sukni z jemného, vzdušného materiálu, která je áčkového střihu. Je jedno, jakou délku zvolíte. Uvidíte, že se do tohoto romantického stylu doslova zamilujete. Kupte si sukni s vyšším pasem a zamaskujte tak větší bříško!

Tunika H&M, 599,- Kč
Autor: Archiv firem

Netopýří svetr

„Oversized“, tedy volnější cardigan a netopýří rukávy jsou skvělým únikem ve dnech, kdy se necítíte úplně ve své kůži. Vyberte si svetr z příjemné, měkké pleteniny a opět oblékněte rovné džíny.  Určitě tímto outfitem nic nezkazíte, naopak!

Boyfriend džíny, Esprit
Autor: Archiv firem

Zavinovací šaty

Kultovní zavinovací šaty jsou lichotivé pro postavy všeho typu. Pokud máte ale silnější postavu, vyberte si taková, jejich délka sahá po kolena. Díky šikovnému střihu a rozumné délce vám totiž dokonale zeštíhlí siluetu!

Boyfriend džíny

Nic vám to neříká? Boyfriend se říká džínsům, které vypadají jako pánské. To znamená, že jsou v jednoduchém, rovném střihu a hlavně, jsou extrémně pohodlné. Jsou střiženy tak, aby vás nikde neškrtily, a jsou volné od stehen až po kotníky. Skvěle v nich schováte kila na víc!

Autor: Eva Dvořáková