Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Buďte IN! Pořiďte si trika GANT za skvělé ceny v limitované akci

11. dubna 2012 | 15:20

Neformální a přitom vybrané a apartní modely. To je oblečení GANT. Značka, která spojuje americkou ležérnost s evropskou elegancí. Pořiďte si i vy některé ze slušivých triček, které vám teď e-shop italiedoskrine.cz nabízí za výhodné ceny v limitované akci.

O co méně jste o značce Gant slyšeli, o to více budete příjemně překvapeni. Značka, která byla založena v USA roku 1949, je protkána bohatou tradicí výroby neobyčejného oblečení s vysokou úrovní kvality.

Gant je dnes globální lifestylovou značkou, vyznačující se pestrými barvami, nápaditými vzory i odlišnými střihy. Vyvrací zažité kombinace a směle se staví na hranu.

Trička s límečkem Gant - dámské i pánské - doprava zdarma, super ceny.
Autor: Italiedoskrine.cz

Držte i vy krok s módou a pořiďte si některé z luxusních triček Gant pro ženy i muže. Nezáleží na tom, zda si vyberete "usedlejší" jednobarevné, či to s výraznými barevnými pruhy. V luxusním triku s typickým logem budete vždycky za hvězdu.

Využijte proto ojedinělé časově limitované akce e-shopu Itálie do skříně, který teď tato trička nabízí už za 1290 korun. Pořiďte si kvalitní kousek, který hned tak nezevšední. Ale pozor! Tato skvělá akce končí už 23. dubna.

Trička s límečkem Gant - dámské i pánské - doprava zdarma, super ceny.
Autor: Italiedoskrine.cz
Komerční prezentace

Autor: red
Video se připravuje ...