Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ďábelská Prada přišla s dalším ožehavým nápadem! Hořícími podpatky!

11. dubna 2012 | 06:27

Módní italský dům Prada je známý svými ďábelskými návrhy. Tentokrát ale přišel s opravdou bombou! Lodičky, ze kterých šlehají plameny, nebo ty, které mají na špičce ústa, která kouři cigaretu!

Luxusní italská značka Prada nedávno uvedla kolekci bot inspirovanou klasickými americkými auty 50. let a mezi celebritami už jsou k vidění první páry! Poprvé botky provětrala Katy Perry a teď už i Fergie. 

Nejen ďábel nosí Pradu. Rády je obují i hodně známé celebrity. Fergie (38) ze známé skupiny Black Eyed Peas byla zatím poslední, kdo se v "hořících" podpatcích objevil. Navíc v kombinaci se zelenými šaty vypadaly výrazné boty skvěle.

Ani popová hvězdička Katy Perry (27) nezahálela a prošla si svůj křest ohněm. Nedávno se jí doslova "kouřilo" od bot, když se procházela romantickou Paříží.


Prada na trh uvedla i sandálky!
Autor: Prada
K extravagantním podpatkům módní dům vyrobil i sandálky a psaníčka do ruky ve stejném stylu. Dokonce i zpěvačka Kylie Minogue (44) podlehla a pořídila si exkluzivní páreček bot značky Prada ve stylu klasických amerických aut a úlovkem se pochlubila na Twitteru.

Podívejte se do naší ohnivé galerie!

Autor: ema
Video se připravuje ...