Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Oblečte se velikonočně! Zkuste motiv zajíčka nebo barevné vzory

1. dubna 2013 | 06:00

Velikonoce máme za dveřmi, proto jsme se rozhodli připravit vám netradiční módní mix v podobě velikonoční módy! Zajíčci, motivy kraslic, barvičky, potisky a další. Proč ne? Zkuste se na tento den trošku kreativně vyřádit!

Vtipná a veselá trička s motivem zajíčka, doplňky, ponožky, které mnohým můžou připomínat kraslice! Tohle všechno nám přišlo jako zajímavá inspirace pro tento netradičně laděný článek.

Říkali jsme si, proč nevyzkoušet něco nového, netradičního, vtipného. Samozřejmě se nebudeme v pondělí přestrojovat za roztomilé zajíčky, na kalhoty si připínat ocásek a na hlavu s vervou nasazovat roztomilá králičí ouška. Nicméně módou se můžeme přece i pobavit.

Velikonoční pondělí nemá být bohužel příliš slunečné. To nám náladu příliš nezlepší, nicméně vylepšit si ji můžeme my samy! Co takhle zkusit veselé tématické velikonoční vzory?

velikonoce
Autor: Archiv firem

Při barvení vajíček rozhodně pochopím, že místo sladěného oblečení raději zavážete zástěru a tepláky (hlídat, jak dlouho se vejce vaří můžete na hodinkách se zaječími oušky), ale koledníky určitě potěší, když otevřete s milým úsměvem a ve veselém zaječím tričku!

Nikdo vám samozřejmě nenutí, abyste okamžitě letěla do obchodu nakupovat nejen velikonoční výzdobu, ale i oblečení, nicméně my v redakci doufáme, že vás tento článek alespoň trochu potěší a naladí vás na příjemnější sváteční náladu.

Přejeme vám příjemné a v klidu strávené Velikonoce!

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...