Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Komando polonahých krásek přepadlo ženu ve vlastním domě

9. března 2012 | 07:20

VIDEO: Vzrušující či zvrhlé? Do domu vyděšené, nic netušící ženy, násilně vtrhnou čtyři krásné ženy - upírky, oblečené jen v úsporném luxusním prádle. A sexuální teror začíná! Prostopášná reklama v Británii vyvolala vlnu pobouření.

Smyslnost, vášeň, skryté touhy a samozřejmě také kapka provokativnosti. To vše poskytuje Agent Provocateur. Značka luxusního prádla pocházející z Velké Británie, která je vždy věrná svému jménu. Světu se opět připomněla reklamním klipem, který nadzvedl ze židlí ochránce lidských práv.

Děj hororového příběhu se celý odehrává v osamoceném domě uprostřed lesa. Na smrt vyděšená pohledná brunetka v průsvitné županu je terorizováni čtveřicí krásných žen - upírek, oblečených jen v minimalistických podprsenkách a titěrných kalhotkách. Podvazky a punčochy samozřejmě nemohou chybět.

Ve "spárech" spoře oděného komanda
Autor: profimedia.cz

Dvouminutový klip končí hromadným znásilněním oběti přepadení. Z té se pak stává další ze sexy upírek. Proti reklamě, která je podle slov tvůrců inspirována sérii hororových filmů z 60. let minulého století, se okamžitě zvldla vlna odporu. Úřad pro reklamu však klip nakonec neshledal závadným.

Rozhodně však nejde o první klip doslova nabitý sexuálním napětím. Agent Provocateur se do povědomí široké veřejnosti dostává právě díky značně kontroverzním reklamám, do nichž jsou často zapojovány i slavné celebrity. Jednou z nejslavnějších je ta z roku 2001, ve které se objevila Kylie Minogue. Spoře oděna zpěvačka v ní dovádí na umělém býku a na závěr předstírá orgasmus. Svou tvář značce Agent Provocateur propůjčily i hvězdy jako je Kate Moss, Christina Aguilera, Paris Hilton nebo Carmen Electra.

Video se připravuje ...
Agent Provocateur • VIDEO: Youtube.com

Video se připravuje ...