Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sprosté & krásné celebrity na Brit Awards! Adele ukázala prostředníček!

22. února 2012 | 18:00

Každoroční udílení hudebních cen britské hudební populární hudby ovládla zpěvačka Adele. Dalšími hvězdami večera byly i zpěvačky Kylie Minogue, Jessie J, nádherná Rihanna, nebo skupina Coldplay. Celebrity oblékly nádherné róby, Adele ji dokonce doladila nepříliš dámským prvkem.

Milá a vzorná zpěvačka Adele se postarala o pořádný poprask. Když děkovala své rodné zemi a dojímala se nad vlajícími britskými vlaječkami, přerušil moderátor její děkovnou řeč a chystal se uvést jiné účinkující.

Tak tedy vztyčila prostředníček. A my se Adele vůbec nedivíme! Však už naše maminky nás odmalička učily, že do řeči se neskáče. A už vůbec ne do děkovné.

Adele přerušili děkovnou řeč. To ji naštvalo.
Autor: Profimedia.cz

Adele
Autor: ČTK

My jí tleskáme. Jak za její gesto, tak i za róbu a dokonalý make-up. V zesvětlené barvě vlasů jí to moc sluší.

Nádherná byla i zpěvačka Rihanna, oceněná jako nejlepší nebritská zpěvačka. Rafinované, dráždivé šaty a kožené rukavice? Rihanna ví, jak nato!

Stejně jako Adele jí světlá barva vlasů moc sluší. Zpěvačka byla opět byla hvězdou večera. Hlavně ve chvíli, kdy na podiu rozjela svoje vystoupení.

Rihanna
Autor: ČTK
Neméně krásná byla i zpěvačka se sametovým hlasem, Jessie J.

Třiadvacetiletá hvězda, která se proslavila hlavně hitem: Do it like a Dude, nebo Price Tag, oblékla dechberoucí rudou róbu.

Jessie byla nominována hned ve třech kategoriích, Adele ji ale bohužel, naprosto převálcovala. Vynahradila nám to odvážnými šaty. Je krásná.

Podívejte se, komu to na Brit Awards ještě slušelo:

Autor: ema
Video se připravuje ...