Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Do očí se mi dívejte! Jessica Alba provokuje bujným dekoltem

16. února 2012 | 14:17

Vražedné křivky! Z průstřihu dmoucí se ňadra, dokonalý make-up, dech beroucí styling. Maminka dvou dětí, herečka Jessica Alba (31) okouzlila všechny přítomné a naprosto zastínila modelky na molu. Návrhář Michael Kors jí to však jistě rád odpustí.

Na přehlídce Michaela Korse se na předváděné modely tentokrát nikdo nedíval. Veškerá pozornost se upnula na jedenatřicetiletou módní ikonu Jessicu Albu. Slavnou herečku, která je mimochodem matkou dvou dětí (tříleté Honor Marie a šestiměsíční Haven), na přehlídku konanou v rámci Mercedes Benz Fashion Weeku v New Yorku pyšně doprovázel její manžel Cash Warren.

Kráska na sobě měla tělo obepínající tyrkysové šaty s koženým vrškem, k nim obyčejné černé silonky a elegantní kabelku. Vše doplnila červenou rtěnkou a lakem na nehty ve stejné barvě. Všechna světová média teď pějí ódy na její dokonalou postavu a nadčasový módní styl.

Jessica byla viděna nedlouho před přehlídkou právě v ulicích New Yorku ve výrazných zelených kalhotách. K nim měla krásný modrý kabát s černými prvky na rukávech. Kabelku, nehty a rty měla ve stejné, červené barvě.

Módní ikona Jessica Alba jde s dobou. Barevné kalhoty teď frčí a ona je s velkou zálibou nosí.

Ruku na srdce dámy. Která z vás by nechtěla půl roku po porodu vypadat tak fantasticky?

Autor: ema, lena
Video se připravuje ...