Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší barvy pro blondýnky

1. října 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Není blondýnka jako blondýnka. V jakém odstínu to bude nejvíce slušet právě vám? Inspirujte se našimi tipy.

Blond je barva, která omlazuje a prozařuje. Proto si ji ženy tolik oblíbily. Blondýnkám jsou většinou doporučovány pastelové tóny. To by však bylo velké zjednodušení.  Výběr těch nejvhodnějších barev závisí nejen na odstínu vlasů, ale také na tónu pleti a barvě očí. Na základě toho lze určit, jedná-li se o typologicky teplý nebo studený typ.

Nezáleží na tom, pro jaký blond odstín se rozhodnete. K barvení vždy používejte produkty nejvyšší kvality. Díky tomu se nebudete muset obávat, že vaše vlasy získají nežádoucí žlutou barvu. My sázíme na permanentní pěnovou barvu Wellaton.

Autor: Wella Longterm

Teplý typ

Pokud jsou vaše oči světle modré, světle šedé nebo světle zelené, odstín pleti jemný broskvový nádech a vaše blond vlasy hřejivou barvu, řadíte se k teplému typu. Ideální pro vás bude světlá a svěží paleta. Volte žlutou, pískovou nebo slámovou žluť, trávovou zeleň nebo zelenožluté odstíny.  Barva meruněk, broskví nebo lososová dokonale podtrhnou váš tón pleti. Bude vám slušet také mořská modř spolu se světle hnědou nebo fialovou.

Autor: Wella Longterm

Chladný typ

Tento typ se vyznačuje chladným odstínem vlasů. Ty mohou být velmi světlé v tónech skandinávské blond až k tmavé blond. Oči bývají světle modré, šedé nebo šedomodré, pleť může být velmi bledá, až porcelánová nebo naopak snědá. Chladný typ blondýnky nejlépe vynikne ve studených pastelových barvách - světle růžové nebo světle modré. Právě všechny odstíny modré jsou pro vás ideální, zejména mořská a tyrkysová. Také velmi trendy mátová je pro Vás jako stvořená. Vybírejte z mnoha odstínů fialové. Pokud dáváte přednost červené, volte tlumené tóny. V malinové nebo vínové budete zářit.