Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

3 trendy účesy a barvy na podzim a zimu! Nebojte se změnit styl!

1. října 2012 | 15:00

Začíná nám sychravé počasí. Jste otrávená, nudíte se a chtěla byste změnu? Přinášíme vám inspiraci v podobě vlasových trendů na letošní podzim a zimu!

Barvy spadaného listí, výrazné melíry a krátké, sexy střihy. Proč ne? Stačí v sobě najít jen dostatek odvahy!

Nejnovější trendy elitní tým kadeřníků, který se nechal inspirovat přehlídkovými moly na týdnech módy v Londýně, Paříži, Miláně a New Yorku vytvořil dech beroucí kolekci. Kreativní nápady otevírají kadeřnickým salonům dveře do světa, který je skutečně in.

Trendy se sice inspirují především barvami a střihy z přehlídkových mol, ale zároveň dbají na praktické využití. Pokud si tedy nějaký look vyberete, můžete se spolehnout na to, že se bude hodit téměř na každý den a to jak do práce, na párty, nebo na rande!

1.  VLASY "NA KLUKA"
Dámy pozor. Tyhle střihy a barvy poletí tento podzim a zimu!
Autor: Schwarzkopf Professional

Vlasy se vám lámou, třepí, jsou oslabené a vy nevíte, co s nimi? Udělejte razantní krok a nechte se ostřihat! Zkuste mikádo, které je zatočené do kulata a k němu rajcovní rovnou ofinku. Pokud chcete zajít ještě dál, nabarvěte účes na zrzavo-červenou. Věděly jste že rusovlásky prý v mužích vzbuzují neuvěřitelnou vášeň?

2. PŘIROZENĚ KAŠTANOVÁ
Dámy pozor. Tyhle střihy a barvy poletí tento podzim a zimu!
Autor: Schwarzkopf Professional

Pokud netoužíte po výrazných, extravagantních změnách, a ráda se držíte při zemi i co se vlasů a experimenty s nimi týče, nevadí. I pro vás je tu alternativa a tentokrát můžete v klidů zůstat u vašeho oblíbeného střihu.

Poproste kadeřníka, aby vám zastřihl třepící se konečky a vlasy nabarvil tón v tónu. Jaké barvy josu in? Krásná kaštanová s červenou, hnědou a světle oříškovou.

3. ALÁ 60´LÉTA
Dámy pozor. Tyhle střihy a barvy poletí tento podzim a zimu!
Autor: Schwarzkopf Professional

Zkrácené, světlejší a hodně blond! Rozcuchané drdoly, jemné, obličej lemující ofiny, vlasy sestříhané do objemných, krátkých účesů.  Co vy na to? Je to pohodlné, když ráno nebudete stíhat, nemusíte dlouho přemýšlet co s vlasy. A navíc? Je to sexy.

DALŠÍ INSPIRACI NAJDETE VE FOTOGALERII:

Autor: Eva Dvořáková