Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdné vlasy celebrit: Ani krátké, ani dlouhé, přesto šik!

9. srpna 2012 | 07:36

Nemáte moc dlouhé, ale ani moc krátké vlasy? Nezoufejte a udělejte z toho svoji přednost! Přinášíme vám inspiraci i rady, jak se o polodlouhý účes starat.

Že jsou dlouhé vlasy romantické a krátké zase sexy? Nesmysl! Nejideálnější je mít je polodlouhé. Ani krátké, ani dlouhé. Takový účes je totiž velmi praktický i co se "údržby" týče!

Inspirujte se známými tvářemi Hollywoodu, které si oblíbily délku vlasů "tak akorát" i našimi užitečnými radami, jak se pečlivě o vlasy starat. Jsou totiž naší vizitkou a na ženě není nic hezčího než úsměv a krásná, lesklá a zdravá hříva.

Přírodní krasavice

Nedbalá elegance v podání krásné Natalie Portman, nevyžaduje příliš mnoho práce. Její přírodní vlasy jsou u konečků zesvětleny a herečka s nimi, podle mého názoru, nemá příliš práce. Pokud máte kvalitní vlasy, které nevyžadují mnoho péče, stačí vám jako základ kvalitní šampon, kondicionér a jednou za týden vlasům dopřát masku.

Spoje vlasy
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Náš tip: Nová řada Pantene Aqua Light poskytuje hloubkovou péči bez přílišného zatížení. Šampon 79,90 Kč, intenzívní 2minutová maska na vlasy, 129 Kč.

Pro rovné, lesklé vlasy

Chcete-li mít krásné, uhlazené a hladké vlasy jako Sandra Bullock, pak sáhněte po uhlazovacím séru pro lesk vlasů, a vlasy pročešte. Nakonec vlasy nastříkejte objemovým sprejem, vyžehlete je a lehce přestříkejte lakem na vlasy s leskem.

Spoje vlasy
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Náš tip: Objemový sprej bez vody, OSiS, 349 Kč a sérum pro uhlazení a lesk vlasů OSiS, 329 Kč.

Svůdné sexy vlny

Pokud si chcete vykouzlit vlasy jako má krásná Naomi Watts, vyfoukejte si umyté vlasy v předklonu přes kulatý kartáč. Do vlasů vpracujte tužidlo a vlasy dosušte fénem. Skvělou službu vám v tomto případě prokáže kulma s velkým nástavcem, kterou natočíte cca posledních 10 centimetrů vašich vlasů. Nezapomeňte ani na kvalitní kondicionér!

Spoje vlasy
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Náš tip: Kulma, která nezatěžuje a chrání barvené vlasy, Braun, Euronics 1296 Kč, tuhý kondicionér, který zkrotí všechny typy vlasů, LUSH, 145 Kč.

Výživa pro slabé vlasy

Jestliže máte místo vlasů spíše "myší" ocásky jako herečka Marcia Cross, pak se vaším věrným společníkem musí stát silně tužící pěnové tužidlo, tupírovací hřeben a vyživující sprej. Pokud ani to nepomáhá, pak zkuste tabletky, které blahodárně působí na růst vlasů i nehtů.

Spoje vlasy
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Náš tip: Už jedna kapsle Panthenolu denně účinně posiluje imunitní systém a podporuje růst vlasů, 60 kapslí1 40 Kč, a vyživující sprej na vlasy Pantene Aqua Light 79,90 Kč.

Autor: Eva Dvořáková, Klena