Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexy lokny třikrát jinak: Zvládnete to i bez kadeřníka!

30. července 2012 | 16:23

Zapomeňte na mastné vlasy bez objemu. Romantické kadeře si hravě vytvoříte i doma. Vystačíte si s kulmou na vlasy, natáčkami a dvěma šikovnýma rukama!

Na velikosti záleží

Pravidelné vlny se perfektně hodí na romantické rande, ale klidně si tak vlasy můžete upravit i do práce. Jemnější efekt vám spíše než žehlička na vlasy vytvoří natáčky. Pokud máte vlasy přirozeně vlnité, použijte velké natáčky, na rovné vlasy postačí středně velké.

Toužíte-li po kudrnách od kořínků po konečky, natočte prameny vlasů na natáčky po celé délce. Nikdy však nezačínejte od konečků, začněte raději od středu!

Když natáčky vychladnou, opatrně je uvolněte a vlasy lehce pročešte kartáčem nebo prsty. Snažte se vlasů moc nedotýkat, aby vám účes vydržel co nejdéle.

Lesklá romantika ve dvou

Vyfénujte si vlasy do hladka, rozdělte je cestičkou a spodní pramínky jeden za druhým natočte. Prsty nebo kartáčem je uspořádejte do větších vln. Na konečky naneste přípravek pro zářivý lesk.

Vlnité vlasy jsou opět hit.
Autor: profimedia.cz

S difuzérem to jde snadněji

Na vlhké vlasy naneste tužidlo na zvětšení objemu, v případě husté hřívy použijte vlasový krém. V předklonu je opatrně vysušte difuzérem. Natočte na kulmu 2-3 centimetrové pramínky.

Během kulmování držte přístroj ve vodorovné poloze. Vlasy si natáčejte jen do výšky uší, abyste dosáhli přirozeného vzhledu. Až vlny vychladnou, pročešte je prsty, abyste sjednotila tvar účesu.

Autor: lesk.sk, Kbak, Klena