Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mějte i v zimě krásné ruce!

20. listopadu 2012 | 12:33

Zimní období je pro vaše ruce velkým nepřítelem. Pokožka  se ráda vysušuje, praská, rudne nebo tvrdne. Zahajte boj a nedejte mrazu šanci!

Právě teď, v nepříjemně chladných měsících je ten správný čas, kdy byste měla věnovat svým rukám zvýšenou pozornost a péči. Bohatě se vám to vyplatí! Vždyť právě pěstěné ruce jsou vaší vizitkou.

Dýňový regenerační krém Desert Essence
Autor: Desert Essence
Pijte a hydratujte
Chcete, aby i v průběhu zimy zůstaly krásně jemné a hladké? Poradíme vám, co dělat a na co si dát pozor. Ruce si často myjete, což je fajn, ale narušujete tím jejich přirozený ochranný film a vysušujete je. Nezapomínejte proto na pravidelné používání hydratačního krému, natřete jím ruce klidně i několikrát denně, kdykoli si vzpomenete. Rychle tak pokožce navrátíte pružnost.
Důležité také je dostatečně pít. Platí to i v chladných dnech, kdy tolik nepociťujete žízeň.

Dejte si zábal
Na noc si dopřejte regenerační zábal. Použijte kvalitní výživný krém (případně panenský olivový nebo jiný rostlinný olej lisovaný za studena) a naneste ho na ruce v silnější vrstvě. Pak si natáhněte bavlněné rukavice a nechte přes noc působit. Ráno budete překvapená, jak jemné a vláčné ruce můžete mít. Nahřátý olej vám dobře poslouží i jako několikaminutová lázeň, která je skvělá i pro nehty a nehtovou kůžičku.

Vyzkoušejte rychlou pomoc:

Lehký krém Eucerin s ureou
Autor: Beiersdorf
* Lehký krém Eucerin pro každodenní péči o suchou a atopickou pokožku rukou. Speciální složení s přirozenými hydratačními látkami - ureou a kyselinou mléčnou - váže vodu v kožních buňkách a zajišťuje potřebnou míru hydratace po dlouhou dobu. Zklidňuje podráždění a mírní svědění. Seženete v balení 75 ml za 255 Kč.


* Čistě přírodní Dýňový regenerační krém na ruce od Desert Essence poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a regeneraci, ale zároveň pomáhá k získání rovnoměrného tónu pokožky rukou a k vymizení skvrn. Balení 118 ml koupíte za 275 Kč.

Regenerační krém s aloe vera od Ryoru
Autor: Ryor CZ
*Regenerační krém s aloe vera od Ryoru se rychle vstřebává a vytváří ochranný film, který omezuje působení negativních vlivů vnějšího prostředí. Extrakt z aloe vera zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Prodává se v balení 200 ml za 88 Kč.



Autor: sim