Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Problém podrážděné a intolerantní pleti

18. září 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Mezi problémy, které musí současná populace stále více řešit, patří i citlivá a podrážděná pleť. Oba typy pletí reagují nepřiměřeně na podněty zvnějšku, protože mají zvýšené obranné mechanismy.

Mezi podněty, které způsobují takovou nestandardní reakci organismu,  patří hormonální vlivy, strava, chemické látky, zvýšená teplota prostředí, pobyt v klimatizovaném prostření atd. Projevy citlivé i přecitlivělé pokožky jsou více či méně nepříjemné – pocitově i vzhledově.

Většinou začínají pocitem výrazně napnuté pokožky, často se připojí i pálení, zarudnutí i svědění. Bez aplikace vhodného přípravku, který pokožku zklidní, člověk není schopen koncentrace.

Autor: Ryor

Řešením problému bývá nejprve návštěva lékaře, po zklidnění následuje zařazení přípravků vhodných k ošetření citlivé pleti se sklonem k podráždění.  Jsou doporučovány kosmetické přípravky, které pomáhají hydratovat a zklidňovat pokožku, jde i o přípravky, které poskytují péči pleti, která potřebuje antimikrobiální látky. Ovšem toleranci přípravků je nutné individuálně vyzkoušet.

,,Díky velké poptávce zákaznic, které měly problémy se začervenalou podrážděnou pletí, periorální dermatitidou nebo kontaktním ekzémem bylo vyvinuto Klidnící sérum pro intolerantní pleť ,, říká Ing. Eva Štěpánková, zakladatelka české kosmetické firmy RYOR. Jedná se o neparfemovaný, jemný gel obsahující komplex látek, které pokožku zklidní a hydratují.  Je vhodný jak k okamžitému řešení problému, tak k dlouhodobé péči  o pokožku, která nesnese aplikaci běžných kosmetických přípravků. Sérum je dermatologicky i klinicky testováno na několika odborných lékařských pracovištích.

Autor: Ryor

Klidnící sérum je vhodné k péči o pokožku:

 -          Podrážděnou, svědící a začervenalou

-           S periorální dermatitidou

-          S růžovkou neboli rosaceou

-          Šupinatou

-          K ošetření lupů na pokožce hlavy

-          Pokožku,která nesnese aplikaci běžných kosmetických

           produktů

 

E-shop a kompletní produktový katalog najdete na www.ryor.cz

Potřebujete poradit, jakou správnou péči o pleť zvolit? Navštivte online bezplatnou kosmetickou poradnu na www.mujryor.cz