Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vědci objevili zázračný gen mládí

19. září 2011 | 17:18
Prezentace klienta |

Kosmetický průmysl zažívá velkou revoluci. Vědcům z laboratoří Avon Cosmetics se podařilo objevit gen mládí. Dejte sbohem vráskám a ochablé pleti.

Poslední studie z Itálie dokazují, že většina lidí, kteří se ve zdraví dožili více než 100 let, mají vysoce aktivní gen mládí. Tento gen je uvnitř každé z nás, stačí jej pouze správně aktivovat. Proto Avon Cosmetics vyvinul technologii Youthgen, která stimuluje tvorbu klíčových složek pro mladistvý vzhled pleti – např. kolagenu či kyseliny hyaluronové.

Anew Genics
Autor: Avon
Vaše pleť může vypadat až o deset let mladší. Což potvrzuje i čtenářka Iveta. „Je to dokonalost sama. Pleť je příjemná na dotek, je pevnější, pružnější, mladší a vrásky skoro zmizely,“ pochvaluje si.

Za pravdu jí dává i čtenářka Hanka, pro kterou se staly krém a sérum Anew Genics „neodmyslitelnou součástí života, bez které se už neobejdu. Mí blízcí si po pár dnech všimli, jak se mi pleť krásně změnila. Je jemnější a vyhlazená s dokonale srovnaným barevným tónem. Vypadá odpočinutě, svěže a zdravě.“

Čtenářky, které měly možnost vyzkoušet Anew Genics se rovněž shodují, že jsou oba produkty jemně, přesto velmi příjemně parfemovány. „Jakmile jsem po otevření nabrala jemný krém a jala se jej roztírat po obličeji, ihned jsem zaznamenala příjemnou vůni a připadala si jako Kleopatra,“ vzpomíná čtenářka Jitka.

Že krém i sérum mohou nejen omladit pleť, ale vrátit vás i v myšlenkách do dob šťastného mládí, potvrzuje i čtenářka Marie. „Když jsem poprvé na tvář nanesla omlazující sérum, ucítila jsem maminčino pohlazení, které se mi dostalo za jedničku ze slohovky, za pomoc s nákupem i pěkný dárek k MDŽ. Než jsem nanesla sérum na obličej, měla jsem mladší duši. A po nanesení krému jsem nakonec mladší začala opravdu být!“

Anew Genics a jeho tvář Pavlína Pořízková
Autor: Avon

Tváří produktů Anew Genics je Pavlína Pořízková, která patří mezi nejslavnější topmodelky na světě. Její hvězdná kariéra odstartovala v roce 1980, kdy Pavlínina kamarádka poslala její fotografie do modelingové agentury. Následovaly kontrakty v Paříži, poté v New Yorku.

Pavlína se objevila např. na titulní straně prestižního časopisu Sports Illustrated. V témže roce ji časopis Harper´s Bazaar ji zařadil mezi deset nejkrásnějších žen světa. Pavlína žije v New Yorku, kde s manželem Ricem Ocasekem vychovává dva syny.

Výsledky testování Anew Genics dokazují, že:

93% čtenářek má pleť pevnější, pružnější a vyhlazenější

89% udává viditelně omlazení pleti

84% zaznamenalo dramatické snížení výskytu pigmentových skvrn

82% si oblíbilo jemnou květinovou vůni přípravku

Klíčová slova: inzerce, avon
Diskuse ke článku
.