Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

VIP trend: Laky na nehty ve žhavých barvách!

9. listopadu 2012 | 06:00

I laky na nehty podléhají módě. Letos na podzim nás obzvlášť baví! Jak na přehlídkách, tak na červeném koberci. Vybere si každá: je libo barvu nahé pleti, temně rudou novoromantiku, nebo fascinující barvy drahokamů?

Základem úspěchu jsou samozřejmě upravené ruce a nehty. Na pěstěném „malířském plátně“ vypadá každá barva mnohem lépe. Stačí vybrat tu správnou a pustit se do díla!

Nahá pravda

Kdo je nosí: Jessica Biel, Jennifer Lopez, Nikki Reed

Odstíny od světle růžové po béžovou jsou nadčasové, ale v téhle sezóně je určitě musíte mít! Milují je školačky, byznysmenky i třeba nevěsty. Připadají vám „nahé“ nehty nudné? Zkuste zkombinovat dva odstíny na způsob francouzské manikúry.

...
Autor: archivy firem

Všechny barvy vína

Kdo je nosí: Mariah Carey, Lindsay Lohan, Vanessa Paradis

Temně rudou, vínovou i purpurovou letos prostě zbožňujeme. Hodí se k rockerskému stylu nebo na večírek, kde chcete udělat dojem. Čím tmavší tón, tím spíše neuniknete pozornosti. Sexy a stylová ale budete v každém případě!

...
Autor: archivy firem


Jako drahokamy

Kdo je nosí: Carmen Electra, Khloe Kardashian, Jessica Chastain

Letos návrháři i vizážisté zbožňují syté odstíny drahého kamení. Ametyst, smaragd nebo rubín? Je to jen na vás. Pravidla neexistují: laky mohou být matné, lesklé, třpytivé i měňavé. Čím intenzivnější a překvapivější, tím lepší.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková