Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Cameron Diaz omráčila Rusy dokonalýma nohama

16. června 2011 | 14:49

Herečka a modelka Cameron Diaz (38) okouzlila Moskvu svýma neuvěřitelně dlouhýma nohama. Na propagaci svého posledního filmu Bad teacher totiž dorazila v kraťoučkých minišatech.

I když herečka přijela do Moskvy bez svého hereckého partnera a bývalého přítele, Justina Timberlaka, nikdo po něm netruchlil. Osmatřicetiletá kráska totiž na propagační akci v rámci turné k filmu Bad Teacher oblékla sexy šaty, které fanoušky nenechaly na pochybách o tom, že její nohy jsou prostě skvostné.

V černých minišatech pošitých zlatými flitry a v černých saténových lodičkách na jehle si Cameron pozornost užívala
Autor: profimedia.cz

Cameron, jež v komedii ztvárňuje bezcitnou, vulgární, opilou a věčně zkouřenou učitelku, kterou vykopl bohytý snoubenec, si pozornost užívala. O pohled na své dolní končetiny ale nepřipravila ani v pondělí fanoušky v Madridu. Těm nohy předvedla v krátkých bílých kraťasech.

Ani v Madridu neupřela fanouškům pohled na své dlouhé, štíhlé nohy
Autor: Reuters

Herečka, která se ještě nedávno chlubila svým bezproblémovým vztahem s hráčem baseballu Alexem Rodriguezem (36), je pravděpodobně opět volná. Po necelém roce se jí podle zahraničních médií vztah rozpadl a ona se cítí zraněná a podvedená. Takže pánové, pokud i vás okouzlila svýma nohama, máte šanci.