Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Monica Bellucci (46) se nafotila nahá

16. června 2011 | 07:58

Bez šatů i make-upu. Tak, jak ji příroda stvořila. Italská modelka, herečka a dvojnásobná maminka Monica Bellucci (46) se stárnutí zkrátka nebojí. Ostatně, nemá ani proč.

V posledním čísle francouzského vydání časopisu Elle kráska, která zdobí i titulní stranu, přiznala, že si své tělo po porodu zamilovala. Svoji druhou dceru Leonii porodila před rokem.

"Nemám se svým tělem problém. Nikdo není dokonalý a každý se musíme smířit sami se sebou," řekla Monica, která si nepřála ani jakékoliv úpravy fotografií Photoshopem

Monica Bellucci
Autor: reprofoto Elle

A dokázala to i snímky, které uvnitř magazínu naleznete. Monica na nich pózuje úplně nahá. Dokonce i bez make-upu. Stárnutí bere jako přirozenou věc, která k životu prostě patří.

A rozhodně kvůli dokonalým křivkám netráví hodiny v posilovně. Na cvičení prý nemá vůbec čas. "Místo toho, abych se trápila v tělocvičně, raději chodím v černé. Je to podstatně praktičtější a mnohem zábavnější," tvrdí Monica.

I po porodu dvou dětí má herečka dokonalé křivky
Autor: reprofoto Elle

Monica Anna Maria Bellucci má obě dcery s francouzským hercem Vincentem Casselem (44), s nímž se seznámila v roce 1995 při natáčení filmu Byt (L'Appartement). Od roku 1999 jsou manželé a žijí spolu v Paříži.

Autor: Lenka Chvostová, INT