Rolins a Rytmus se k společnému vztahu, k vzájemným, na snímcích zachyceným důvěrnostem nevyjadřují. A mlží i lidé, již jsou do soukromí Rolnicové zasvěcení. Včetně modelky Simony Krainové, která s Darinou po delší době strávila více času: Letěly spolu do Košic, kde měly společný kšeft.

Chtěla jsem tedy od Krainové vědět, co si o probíraném románku Dary a Patrika myslí. „Je zamilovaná, je to láska? Jste velké kamarádky, jistě se svěřila,“zeptala jsem se Simony, již jsem zastihla v Paříži. „To přece musí oficiálně říci ona, ne já. Darina navíc v Košicích hodně pospíchala. Myslím si, že asi zamilovaná bude. Je celá prozářená – všichni přece víme, jak ženské vždycky zamilovaností zkrásní, vypadají nádherně. Už bylo na čase, aby po všem srabu nějaká láska přišla. A je jedno, zda bude trvat měsíc, dva, nebo pár let, celý život. Každý den štěstí, tý sladký euforie, se přece počítá,“ nechala se diplomaticky slyšet Krainová.

Proč zrovna Rytmus?

A proč ne? Patrik je přesně archetyp muže, jenž Darinu přitahuje. Drsný, drzý, neuchopitelný, osobitý. Surfuje na vlně trendů, stylu prolnutého s jistým, pro žánr, jenž dělá, charakteristickým americký nevkusem. A Darče je takový tep Ameriky blízký… Patrik alias Rytmus jistě umí být i něžný, což je další dráždivý kontrast, který (nejen Rolins) zákonitě přitahuje. Rovněž je k Daře souměřitelnou hvězdou. Jeho muzika je jí blízká. Žádný intelektuál, aristokrat, šikovný podnikatel. Ale chlap, jenž se vší pravděpodobností vyšel z podobných sociálních kořenů… Vypadá mužně, má sex-appeal. Zkrátka značka ideál. Tak proč mnozí míní, že ti dva se k sobě nehodí?

On se prý často pere, je militantní. Ona zase provokuje na minovém poli ženskosti. I to je důvod, proč by to Patrikovi a Daře mohlo tzv. klapnout. Ve svém life stylu, hudebním cítění si konvenují víc, než tomu bylo s leaderem kapely Wohnout, Matějem Homolou, s nímž má Rolins malou dceru Lauru. I když svět skatu, z nějž vyšel, je rappu ve svém volnomyšlenkářství ulice dost podobný. Až na to, že se Homola tak trochu stal kotlíkářem letních festivalů a z počátku každého roku si pár týdnů bez ohledu na rodinu čistí duši v Tibetu. A Rytmus má raději rapperskou show, která už dávno není alternativou, a Dara do ní duší, muzikantským i módním vkusem lépe zapadne.

„Nemám ráda Keny. Jejich dokonalost mě nudí. Dokonalost je definitiva. Nedává prostor ke hře, licitaci, napětí, vývoji,“ řekla mi na jaře na pražském koncertu s Danem Bártou Darina. Dobře jsem jí rozuměla - jako mnoho žen, které tento článek čtou. Také jsem z jejích dalších vět pochopila, že s Kenem není problém, ale horší je (ostatně jako vždycky) najít parťáka pro život. Zejména, když má žena dítě. Touží po úplné rodině.

Faktem je, že Rytmus dává Daře prostor – k onomu dokonalému Kenovi má daleko. Otázkou je, zda obstojí v dalších patrech iluzí a očekávání. Pletky Rytmuse a Dary podle osvědčených zdrojů mají trvat pouhé tři týdny. Jsou v rozjezdu. Počkejme si tedy, jak se okouzlení vyvine. Zatím spolu údajně plánují strávit romantické Vánoce.

Fotogalerie
17 fotografií