Trénovala snad krásná Andrea na nadcházející zimní sezónu v našem dobrém Špindlerově Mlýnu, kam několikátou sezónu s manželem a dětmi jezdí a je zde nekorunovanou královnou? Chtěla si svršky, které nejspíš  (jako pravděpodobně všechny ostatní hvězdy showbyznysu, jež se openingu zúčastnily) dostala, zasloužit? Dokázat, že se předváděné italské módě stane tváří na úrovni? Bude ji letos v malém českém Aspenu, jak se Špindlu říká, patřičně sexy prezentovat?

Byla to milá fraška

Na laminátové plovoucí podlaze butiku uprostřed štendrů s oblečením stála jakási kostka polystyrénu zasypaná hromádkou umělého sněhu se zapíchnutou vlajkou norských polárníků. A na tomto  malém zimním jevišti klečela krásná, do lyžařské bundy a kulichu zahalená Andrea, která bílý poprašek euforicky rozhazovala a hrála si na sněžení. Vypadala velmi sexy a blaženě.

Verešová popírá, že by předváděnému italskému sportovnímu oblečení dělala tvář. Naopak tvrdí, že je zaangažovaná u jiné značky, která dokonce pro ni tvoří speciální řadu. "Zlaté lyže to nebudou, ty už před časem proběhly. Letos jsem říkala firmě, která se o mě stará, že by bylo fajn něco střídmějšího," dodala ujištění modelka.

Nechme se tedy střídmostí podle Andrey Verešové překvapit. Za krátký čas s ní jistě ve vzpomínaném Špindlu překvapí. Bude v ní všem společenským magazínům pózovat. Nicméně otázka, nakolik je jednatřicetiletá Andrea, jejíž křivky jsou právem v tisku obdivovány, profesionálkou a nakolik exhibicionistkou, kterou by měl František Ringo Čech angažovat do svého kočovného divadla, zůstává.

Mimochodem – firem včetně řady tuzemských návrhářů, jimž Andrea dělá reklamu tím, že vynáší jejich modely do společnosti, je celá řada. Rozhodně není jedinou modelkou, které takto u oficiálních příležitostí rozhojňují možnosti svého šatníku. Faktem je, že vypadá vždycky luxusně a většinou i vkusně. Na rozdíl od řady kolegyň. A rovněž je sympatické, že se stejnou samozřejmostí kupuje modýlky v H&M i na přepychové Pařížské. Umí to zkrátka uhrát i se vším – občas fascinujícím - cirkusem.

Fotogalerie
9 fotografií