Když Mahulena před pár dny moderovala přehlídku společnosti Matějovský, kdekomu z diváků v tváři připomněla Chantal Poullain – ať už z legendárního Chytilové filmu Kopytem sem, kopytem tam, nebo z neméně kultovního představení Bolka Polívky Šašek a královna. Bohužel mrazivá pompéznost scházela.

Standardní nařasené pouzdro šatů a na rameni terč černé růže, která sice barevně hraje se standardními kozačkami, ale je (vzhledem k zdobným detailům na samotném modelu) zbytečná a s kruhy v uších příliš neladí. Žádný výkřik trendů, kreativní jedinečnost, nýbrž takzvané nic proti ničemu s touhou po sofistikované dramatičnosti. Bohužel dramatický je pouze make-up, nic víc. Mahu, šlo by to sakra, líp!

Kšefty s vlečkou průšvihu

Mahulena je typ exotické černovlásky s výraznými rysy, jenž potřebuje málo, aby se správně podtrhnul. Popření tmavých vlasů bylo zásadní chybou pokračující stylingem v TV Top Star Magazínu v duchu uniformity sexy koček z ulice.

Když už světlejší vlasy, tak i jemnější líčení. To, co by unesla bruneta, vyzní u barvy oříšku až ordinérně. A když už ona femme fatale hodná dramatičnost, tak v podobě akcentu masivních šperků či jiného efektního doplňku k minimalistickému základu. „Jsem patetická, romantická a kýčovitá ženská,“ přiznala před časem Bočanová v interwiev pro OnaDnes.

Pokud si tohle dokáže Mahulena uvědomit, pak by s tím mohla i něco udělat. Zvlášť, když je ženskou, která s radostí za módu utrácí nemalé sumy. A hlavně: měla by se vzepřít vizážistům a stylistům, kteří ji na akci tzv. dostanou do ruky. Na nedávné přehlídce negližé Matějovský vypadala jak královna, jíž ujíždí vlak spolu se šaškem. A na přehlídce Petry Pilařové, kterou před časem moderovala, se zase zapsala coby novodobý přízrak paní radové, jež dostala propustku z blázince…

Jistě, kšeft je kšeft, peníze jsou zapotřebí, ale i tak by si měla Majda svůj look, vizáž, image, jak se nyní říká, ohlídat.

Fotogalerie
6 fotografií