Zatímco si Herzigové slavná kolegyně, jednačtyřicetiletá gazela Naomi Campbell na slavnostní akci Pirelli vzala působivé flitrové minišaty poseté velkými stříbrnými hvězdami a další krásky rovněž oblékly neméně efektní modely, Eva vypadala, že přišla z pole nebo kravína.

Kombinace hrubě tkané tvídové sukně s útlou koženou bundičkou byla stylová, ale mezi víceméně formálními outfity jiných VIP hostů přímo křičela. Bavlněné, z pod bundy vykukující triko a zejména pak kotníčkové válenky na surové gumě předpokládané eleganci také nepřidaly a Eva za svou módní volbu sklidila ve snobských kuloárech dost velkou kritiku.

Nicméně styl nelze Herzigové outfitu upřít, i když kromě nepříhodného výběru oblečení je k diskuzi i volba barev. Spojení kobaltově šedé, béžovohnědé plus černé je asexuálně nevýrazné a dělá z krásky proslavené podprsenkou Wonderbr, šedou myš. I když přiznejme, že až na Naomi Campbell se osobnosti ze světa módy v Miláně na otevření butiku Pirelli také nijak úchvatně nepředvedly. A i Naomi měla jisté rezervy…

Eva Herzigová svůj outfit na slavnostím otevření Flagship Store Pirelli v Milánu nevychytala a sklidila řadu odsudků. I přes jistou čistotu stylu vypadala velmi asexuálně a evokovala představu éterické děvečky od krav. Opravdu žádná, velkému světu módy konvenující paráda.
Autor: profimedia.cz

Eva Herzigová svůj outfit na slavnostím otevření Flagship Store Pirelli v Milánu nevychytala a sklidila řadu odsudků. I přes jistou čistotu stylu vypadala velmi asexuálně a evokovala představu éterické děvečky od krav. Opravdu žádná, velkému světu módy konvenující paráda.

Jednačtyřicetiletá Naomi Campbell svými flitrovými, stříbrnými hvězdami pokrytými minišaty ostře kontrastovala s modýlkem Evy Herzigové zpečetěným kotníčkovými kozačkami, které si vzhledem s galošemi nezadaly. I když náramek na kotníku si mohla Naomi odpustit.
Autor: ČTK

Jednačtyřicetiletá Naomi Campbell svými flitrovými, stříbrnými hvězdami pokrytými minišaty ostře kontrastovala s modýlkem Evy Herzigové zpečetěným kotníčkovými kozačkami, které si vzhledem s galošemi nezadaly. I když náramek na kotníku si mohla Naomi odpustit.

Španělská herečka a modelka Ines Sastre oblékla minišaty z podšité efektní krajky ve výstřihu nepochopitelně spojené s detailem sportovního, stylově zcela odlišného šněrování. Také sandálky měly mít jednodušší design.
Autor: profimedia.cz

Španělská herečka a modelka Ines Sastre oblékla minišaty z  podšité efektní krajky ve výstřihu nepochopitelně spojené s detailem sportovního, stylově zcela odlišného šněrování. Také sandálky měly mít jednodušší design.

Italská modelka a herečka Margareth Made ve hvězdičkami potištěných šatech prádlového stylu rovněž nepřesvědčuje. Vypadají poněkud lacině a připomínají sortiment vietnamské tržnice. Ani střevíčky nejsou stoprocentně vychytané a devětadvacetiletá Margareth v této kreaci vypadá jak provinční panička
Autor: profimedia.cz

Italská modelka a herečka Margareth Made ve hvězdičkami potištěných šatech prádlového stylu rovněž nepřesvědčuje. Vypadají poněkud lacině a připomínají sortiment vietnamské tržnice. Ani střevíčky nejsou stoprocentně vychytané a devětadvacetiletá Margareth v této kreaci vypadá jak provinční panička.

VIP tváře (včetně postarší dámy v hnědém pouzdru šatů F. Sozzani, která šéfuje italskému Vogue) na otevření butiku Pirelli svými modely nijak neoslnily.
Autor: profimedia.cz

VIP tváře (včetně postarší dámy v hnědém pouzdru šatů F. Sozzani, která šéfuje italskému Vogue) na otevření butiku Pirelli svými modely nijak neoslnily.

Fotogalerie
5 fotografií