Šaty Josefa Klíra mají jako vždycky k střízlivé eleganci daleko: mnoho nápadných, navíc stylově protichůdných prvků se v jednom modelu tříská navzájem.

Látka působí prkenně a uměle. Aranžovaná látka na límci lemujícím dekolt hrudi Csákové nesvědčí. Nápadné, pro Klíra tolik typické šněrování u korzetu s kosticemi a okovanými dírkami je v nesouladou s vyšívanou krajkou.

Ještě tu je do vějíře nasazená vlečka. Líčení je příliš tvrdé, perlových šperků také víc než dost. Proč si Csáková zvolila Klíra netuším, vždyť musí vědět, že z její svatby udělá velké divadlo. Měla zvolit jednoduchou princes toaletu. Bez vlečky. Jen s krásnou látkou, která by tělo jaksepatří prodala. Škoda, Ilono. Možná příště dodávat nebudu.

Ženich Radek Voneš - jeho oblek byl hodně bez nápadu
Autor: Pavel Machan, David Malík

Ženich Radek Voneš, který je o rok mladší než Ilona, to měl jednoduší než nevěsta. Ostatně jako všichni pánové, jež si drahé polovičky vedou k oltáři. Ti většinou volí oblek, někdy smoking a poučení berou k velké toaletě své nastávající žaket. Radek správně zvolil smoking, ale celek mohl vyznít lépe. Pas z lesklého saténu by vypadal atraktivněji, motýlek Voneše působil dost unaveně a jeho smetanová barva se třískala se zářivě bílou košilí.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Svatba Ilony Csákové probíhala v tradičním duchu David Malík

Fotogalerie
7 fotografií