Třiadvacetiletá brunetka s ambicemi modelky, Gábina Dvořáková, pochází z jižních Čech, ve společenských rubrikách se objevila díky poměru s populárním moderátorem Leošem Marešem a notně přispěla k rozpadu jeho manželství.

Američanka Tonya Graves se před jedenačtyřiceti lety narodila ve státě New York, v Česku žije od roku 1995 a proslavila se především coby frontmanka punkové formace Monkey Business. A teď se tyto dámy střetly v lázeňských Karlových Varech na jevišti jménem filmový festival.

Absurdní souvislost

Nutno říci, že se dvacítka Dvořáková a Leoš Mareš před rokem rozešli. Leoš však její kariéru svými kontakty nastartoval a ona navíc rychle ulovila jiného solventního hocha z řad zlaté mládeže Jakuba Malinu.

Tonya Graves se zase rozvedla s otcem svých dvou dětí, Markem Gregorem a udělala sólovou desku, která má na přelomu září a října vyjít na trhu. Mimochodem ukázka z ní, která se objevila na internetu, naznačuje, že tenhle počin na cenu Anděl jedenáctkrát navržené Graves (čtyřikrát nominaci proměnila ve vítězství) bude nejspíš skvělý.

Jihočeská krasavice Dvořáková, která se vší pravděpodobností dřív nebo později stane luxusní paničkou, a zemitě zajímavá afroameričanka Graves, jež nikdy onou paničkou nebude, jsou zcela rozdílné ženy. Ale jedno mají společné: kaskádou třásní připomínajících rajčí peří zdobené šaty, v nichž se ve Varech zjevily. Některé spojitosti jsou zkrátka pikantní – tato je jedna z nich.

Tonya vede

Graves byla první, která zlatavý model ve stylu éry charlestonu vynesla – měla jej už na promo fotkách anoncujících její připravované album. A vzala si je i na Karlovarský festival, kde s Monkey Business vystoupila na party RWE. Gábina Dvořáková se v totožné kreaci objevila na závěrečném večírku festivalu v hotelu Pupp. A nutno říci, že obě dámy ve stylingu pochybily s tím, že Dvořáková víc.

V případě Graves se v outfitu problematicky jeví volba sáčka. Tento kousek se zdůrazněnými rameny je sám o sobě sice skvělý, podšívka s šaty barevně ladí a také dotyk černé dobře působí. Ovšem stylově je sako -jak se říká - odjinud.

Gabriela, která v Puppu oslňovala po boku přítele Maliny, chybovala hůř. Výběr kabely od Louis Vuitton, kterou si na společenskou akci do Puppu vzala, lze považovat za přešlap buranky, jež má mezery v etiketě. Domnívá se , že luxusní taška je úplně nejvíc – bez ohledu na velikost a styl. Mimochodem podobně zřejmě uvažuje i přítel Dvořákové, který si do obleku vzal sportovní opasek stejné značky. Vzorem i barevností jistě v celku zajímavě vyzněl, ale stylově byl opět trapasem.

Fotogalerie
6 fotografií