Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Keanu Reeves a Winona Ryder znovu spolu! Budou ti praví?

20. srpna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Keanu Reeves a Winona Ryder patřili jeden čas mezi romantické ikony Hollywoodu. V legendárním filmu Dracula spolu vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. Po dlouhé době se spolu znovu setkávají na filmovém plátně v komedii „Ten pravý, ta pravá?“. 

Ve snímku Dracula, který režíroval Francis Ford Coppola, se mladý Keanu Reeves snažil ochránit Winonu Ryder před charismatickým upírem. Po více než čtvrtstoletí se herci opět setkali před filmovou kamerou. V mezičase ale oba dospěli a ve filmu „Ten pravý, ta pravá?“ hrají sarkastické nepříjemné samotáře, kteří na velkou lásku už moc nevěří.

„Ten pravý, ta pravá?“ je originální a zábavná komedie, kterou by měl vidět každý, kdo už má nějaký ten vztah za sebou. 

Frank (Keanu Reeves) a  Lindsay (Winona Ryder) jedou na svatbu společných známých a už po cestě zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem.

Těmto svatebním hostům zkrátka romantická atmosféra, všeobecné veselí, smích a štěstí nic neříká. Svatbu je potřeba hlavně přežít, co nejdřív zmizet a nikoho z těch usměvavých svatebních troubů už nikdy nevidět. Frank a Lindsay se ale přeci jen dají do řeči, a když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv.

V kinech od 30. srpna.