Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Madonna si zkrátka nedá říct, provokuje jako za mlada! Kdo prošel její postelí?

16. srpna 2023 | 06:00

Přestože právě dnes slaví popová diva své 65. narozeniny, dokazuje, že nehodlá krotit své sexuální výpady ani provokativní vzhled na sociálních sítích. A evidentně tím neustále okouzluje mladší muže, kterých bylo v jejím životě už několik. Vztah s mladým tanečníkem a choreografem Ahlamalikem Williamsem, sice loni ukončila, ale od března letošního roku ho nahradila jiným koloušekem. Kdo Madonnu v minulosti ještě uhranul?

Tahle popová ikona patří k nejvýznamnějším hudebním tvářím osmdesátých let minulého století. Prodala přes 300 milionů alb po celém světě a mezi její nejznámější skladby patří například písně Like a Virgin, Like a Prayer, Papa Don´t Preach, Open Your Heart, Holiday nebo Material Girl. Je považována za královnu popu a taky za nejúspěšnější zpěvačku všech dob. Podle Guinnessovy knihy rekordů taky vydělala nejvíc peněz.

VIDEO: Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii

Video se připravuje ...
Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii • VIDEO: Videohub

Narodila se v USA do rodiny, v níž kolovala italská a francouzská krev. Když v roce 1963 zemřela její matka, utekla od otce do New Yorku, kde se rozhodla prosadit se. Pracovala jako servírka a zúčastnila se konkurzu do muzikálu Vlasy Miloše Formana. V roce 1984 natočila svůj první velký hit – Like A Virgin (Jako panna). Byl provokativní, sexy a dobyl vrcholky žebříčků.

Ráda provokuje a dělá si, co chce

Od té doby natáčela Madonna jedno album za druhým, neustále rozpoutávala nejrůznější emoce, tančila a předváděla na svých koncertech to, co málokterá jiná zpěvačka. Vedle zpívání začala i hrát ve filmech a za roli Evy Perónové v muzikálu Evita z roku 1997 získala Zlatý glóbus. Makala na sobě a nikdy nepřestala.

Ve svých šedesáti vypadá na třicet, plastiky ale popírá. Tvrdí, že za její dokonalé tělo můžou hodiny v posilovně a taky přísná dieta. Pokud jde o její jídelníček, je velmi vybíravá. Když cestuje na koncert, nechává si jídlo vozit s sebou. Nyní frčí na makrobiotické stravě.

Věkem se netrápí a po boku má stále mladší muže

Vždycky byla sama sebou a neustále si dělá, co chce. O svém těle prohlašuje, že je to její nejlepší umělecké dílo, které se jí podařilo stvořit. Věk nepovažuje za něco, čím by se měla trápit. To ostatně dokazuje i nekonečnou řadou svých stále mladších milenců. „Jsem úspěšná a bílá hvězda, která má spoustu peněz, a to lidi štve,“ nechala se v minulosti slyšet.

V roce 1985 se vdala za herce Seana Penna, o čtyři roky později se rozvedli. Pak se zapletla se svým osobním trenérem Carlosem Leonem, s ním má nejstarší dceru Lourdes. Nikdy si ho ale nevzala. Druhým manželem se stal o deset let mladší britský režisér Guy Ritchie. S ním má syna Rocca. V roce 2008 se také rozešli. Později adoptovala ještě čtyři děti z afrického státu Malawi.

Rebelka, která si s koloušky rozumí

Její postelí prošla celá řada milenců. Patřili mezi ně například baseballová hvězda Alex Rodriguez, zpěvák Justin Timberlake nebo rapper Vanilla Ice. Také zpěvák Lenny Kravitz či herec Warren Beatty, s nímž si zahrála v roce 1990 ve filmu Dick Tracy. Jejím milencem byl prý i John F. Kennedy Jr., a to v roce 1987. Vedle sebe měla modela Aboubakara Soumahora i tanečníka Timora, kteří byli o několik dekád mladšími koloušky. 

Svého štěstí si naposledy užívala s Ahlamalikem Williamsem. Dělil je neuvěřitelný 35letý věkový rozdíl, ale přesto si velmi rozuměli. Po necelém čtyřletém vztahu se však jejich cesty rozešly. Důvodem ale nebyla vyčpělá láska, ale údajně nabitý pracovní program z obou stran.

Momentáně randí od března 2023 a americkým boxerem, který se jmenuje Joshua Popper. A jeho věk? Krásných 29 let! No, uvidíme, jak dlouho tato láska vydrží...

Autor: aši, roh