Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tajemství a pikantnosti, které řekneme jen nejlepší kamarádce!

  • 20. května 2018 | 06:00

    Kamarádky jsou od toho, abychom s nimi sdílely naše radosti i starosti. Ty nejlepší pak i k tomu, abychom jim říkaly i to, co bychom nikomu jinému neřekly. S čím se svěřujeme jen nejlepší kamarádce? S tímhle!

     

  • Nejlepší kamarádce řeknete víc než partnerovi

     

    Autor: iStock

     

    Když jsem se jednou ptala svého manžela, o čem si se svými kamarády povídá, pohlédl na mě jako na blázna. To je snad jasný, ne? Politika, fotbal (případně hokej, tenis, podle toho, co právě v televizi jede), práce a úspěchy dětí. Že by probírali nějaké pikantnosti, které se odehrávají v jejich manželských ložnicích, to ani omylem. To my holky si mezi sebou říkáme mnohem víc. S mou nejlepší kamarádkou probírám v podstatě úplně všechno. A když říkám všechno, tak všechno.

     

  • Sex a jak často ho máme

    Autor: iStock

     

    Má nejlepší kamarádka ví, jaké jsou mé sexuální představy, co jsem zažila v posteli a s kým, a v posledních letech, kdy jsme obě vdané, řešíme frekvenci našeho manželského milování. Proč to nejde tak často jako dřív, proč se musíme zamykat (aby nám do ložnice nevlezly děti), proč večer raději usneme, než abychom běhaly po bytě v sexy noční košilce. Tyhle debaty řešíme ústně i přes WhatsApp, prostě kdykoli a jakkoli.

  • Muži – vlastní i cizí

    Autor: iStock

     

    Hlavním tématem bývá samozřejmě náš vlastní partner. S čím nás zase naštval, co udělal nebo neudělal, však víte. Nejlepší kamarádce se ale svěřuji i s tím, že jsem potkala nádherného chlapa, který na mě mrknul (tohle přece manželovi říct nemůžu), usmál se, nebo mi dokonce něco řekl. Jen má nejlepší kamarádka ví, že jsem si kdysi zaflirtovala se svým kolegou a prožila s ním bláznivý večer plný tequily a tance. Jen mé nejlepší kámošce řeknu, že támhleten chlápek by stál za hřích.

     

  • Zdravotní záležitosti, hlavně ty intimní

    Autor: iStock

     

    Manžel toho ví hodně, a ten můj se dokonce o mé zdraví zajímá. Ale i když mu něco řeknu, většinou mu to hlava moc nebere, takže je lepší svěřit se nejlepší kamarádce. Jen ona totiž moc dobře ví, jak nepříjemné jsou vaginální mykóza, bolestivá menstruace nebo začínající menopauza. Co chlap může vědět o ženském přechodu nebo měsíčním krvácení?

  • Hovory o tchyni nebo vlastní matce

    Autor: iStock

     

    Jakmile začnu doma mluvit o tchyni nebo matce, manžel protočí oči a řekne, že se o tom nechce bavit. Tečka. Komu si mám tedy postěžovat jinému než své nejlepší kamarádce? Jedině ona ví, jaké to je, neustále bojovat s tchyní, jejími nevyžádanými radami, případně neohlášenými návštěvami. Nejlepší kamarádka to chápe a dokáže vám zlepšit náladu.

     

  • Kosmetické a estetické zákroky

    Autor: iStock

     

    Jasně, ty kecy o tom, že stárnout se má s grácií a stáří je nutné brát jako něco přirozeného. Až vám bude padesát, možná se na to budete dívat trošku jinak. Zvláště když se vás manžel bezelstně zeptá: Lásko, to jsou vousy, co ti roste pod nosem? Otázku o vašem podbradku a povislých pažích raději spolkne, ale vy moc dobře víte, že on ví (a vidí). Ano, i jemu roste pupek, i jemu ubývají vlasy, ale my ženy to neřešíme. Takže co rozhodně svému partnerovi neřekneme a řekneme jen své nejlepší kamarádce? Že jsme se objednaly na botox, vyžehlení obličeje a odstranění křečáků. 

  • Váha a míry

    Autor: iStock

     

    Jen má nejlepší kámoška ví, kolik skutečně vážím a jakou velikost nosím. Manžel to jen tuší, praktickému lékaři lžu a uvádím nižší hmotnost, než skutečně mám. Ještě aby mi řekl, že jsem tlustá! Má nejlepší kamarádka je anděl, který mě nesoudí a nikdy mi neřekne do obličeje, že vypadám jako velryba. Má mě ráda i s velikostí 42, a když se mi podaří zhubnout, všimne si toho – na rozdíl od manžela, který mě vidí pořád stejně tlustou (hubenou), podle toho, v jakém životním období se právě nacházím.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.