Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hledáte partnera? Vybírejte podle krevní skupiny, napoví hodně o jeho povaze!

  • Hodíte se k sobě?
    8. dubna 2018 | 06:00

    Věřila byste, že typ krevní skupiny může být důležitý při hledání životního partnera? Pravda, jen těžko si dokážu představit, že někde v baru voláte na modrookého sympaťáka: "Hele, jsi áčko, béčko, nebo nulka?" Někteří lidé ale věří, že typ krevní skupiny hodně vypovídá o  povaze člověka.

  • Krevní skupina A

    Autor: iStock

     

    Lidé s krevní skupinou A jsou racionální, mají určité vzorce pro způsob života. Toho se taky drží a málokdy vybočí. Nemají rádi dramata, na ta jsou doslova alergičtí. Drží se věcí, které mají smysl a jsou nezbytné. Jsou spolehliví, citliví a inteligentní. Jsou také často úzkostní a někdy explodují. Jejich největší chybou je jejich sebevědomí, které může druhým lidem připadat jako snobské nebo namyšlené.

     

  • Krevní skupina B

    Autor: iStock

     

    "Béčka" jsou vášnivé a empatické typy, které snadno porozumějí ostatním. Přesto bývají tito lidé někdy váhaví, neradi se staví k výzvám čelem a nesnášejí konfrontace. Jako vášnivé typy přistupují ke všem se srdcem na dlani, ať už jde o práci, milostné vztahy nebo cokoli jiného. Všechno, nebo nic, to je jejich motto. Nic taky druhým nedají zadarmo, to může ostatním vadit. Ale když je někdo skutečně pozná, zjistí, že je s nimi fajn.

  • Krevní skupina AB

    Autor: iStock

     

    Jste vůdci světa, půvabní a oblíbení, máte-li skupinu AB. Jste velmi sebejistí a společenští. Nehledáte výmluvy, vždy jednáte narovinu. Máte vysoké cíle a nikdy se s vámi nikdo nenudí. Tuhle krevní skupinu má zhruba 2 až 5 procent populace, takže jste vlastně velmi výjimeční. Pokud ale najdete partnera s touhle krevní skupinou, buďte si jistí, že váš život bude plný vzrušujících okamžiků. Pozor na stres, na ten AB reaguje velmi špatně. Tito lidé také nesnášejí omezení a vždy se budou snažit dělat věci po svém.

     

  • Krevní skupina 0

    Autor: iStock

     

    Podobně jako "áčka" jsou i "nulky" velmi zodpovědné, ale taky opatrnější. Mají rády bezpečí a nesnášejí risk. Mohou být samotáři, nebo naopak vůdci. Lidé s krevní skupinou 0 jsou intuitivní, oddaní a odvážní. Stres zvládají lépe než jiné typy krevních skupin a obvykle mají silný imunitní systém, dobře vyvinutou postavu a jsou velmi fyzicky aktivní. Ostatní je považují za důvěryhodné, jiní zase za předvídatelné, což mohou vnímat jako chybu. Stejně tak může druhým vadit jejich tvrdohlavost, to kvůli neochotě dělat věci jinak.

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.