Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nikdy si tě nevezmu! Proč tyhle muže k oltáři nedostanete?

  • Které muže k sňatku nepřesvědčíte?
    25. února 2018 | 06:00

    Zdá se, že jich je čím dál víc – starých mládenců, kteří se nechtějí vázat nějakým kusem papíru. Chlapů, kteří manželstvím zvysoka pohrdají a nikdy se neožení. Kteří to jsou? Tihle! A pokud právě s někým takovým randíte, pak doporučujeme, abyste vztah dobře zvážila. Jestli si tedy jednou chcete obléknout princeznovské šaty, samozřejmě.

  • Stárnoucí svůdník

    Autor: iStock

    Kdysi jsem jednoho takového měla. Byl mnohem starší než já a volný jako pták. Svou svobodu si pěstoval jako nejdražší růže v zahradě, a když jsem zjistila, že obšťastňuje kromě mě ještě další dvě mladé ženy, díky bohu jsem zapnula mozek a raději se s ním rozešla. Nedávno jsem ho potkala – a co myslíte? No jasně, pořád je svobodný, ovšem svádět ženské nepřestal ani v šedesáti. Jen jednoho prý litoval – že si nepořídil potomka.

  • Muž, který není připraven na vážný vztah

    Autor: iStock

     

    Moje kamarádka Hanka chodila asi tři roky s mužem, s nímž to myslela vážně. Bohužel to vážně nemyslel on. Jakmile nadhodila téma, že by spolu mohli konečně začít bydlet a pomýšlet na zpečetění jejich vztahu, hodil zpátečku a začal se vymlouvat na to, že ještě není dostatečně připraven, že dost nenašetřil, že má z manželství strach a tak dále. Když se chlapi bojí závazku, pravděpodobně je do chomoutu nedostanete.

     

  • Věčný puberťák

    Autor: iStock

     

    Táhne mu na čtyřicet, ale chová se jako dvacetiletý adolescent. Pořád vás tahá na mejdany, diskotéky, párty, výlety a celou noc dokáže střílet s tanky v počítačové hře, ovšem o manželství se bavit nehodlá. I když si tam v hloubi duše uvědomuje, že mu utíká čas, nechce tenhle fakt přijmout a vzdoruje všem stereotypům. Ve skutečnosti se tenhle typ nechce vůbec ženit, musel by se totiž začít chovat jako dospělý.

  • Hodný maminčin chlapec

    Autor: iStock

     

    Ne že by se mamánci nemohli oženit, to zase ano. Ovšem hodně z nich to neudělá a velmi rádi se drží máminy sukně. Její polévky i svíčková jsou nejlepší a žádná jiná žena mu nemůže dát tolik jako ta, která ho porodila. Partnerky se v jeho životě spíše střídají, protože jen málokterá dokáže konkurovat jeho matce. No, a pokud už by se přece jen nějaká našla, s největší pravděpodobností by se nelíbila mamince. 

     

  • Ten, který pořád hledá lepší model

    Autor: iStock

     

    Znáte je, tyhle týpky? Říkají vám, že vás mají rádi, nebo dokonce že vás milují, ale… Pořád je tam nějaké to ale. Tihle muži se neustále zajímají o to, jestli náhodou někde ve vesmíru není nějaká lepší verze. Upřímně, musíte chodit s někým, pro koho nejste dost dobrá? Máte na víc, ne?

  • Muž, který nevěří na manželství

    Autor: iStock

     

    K oltáři zřejmě nikdy nedotáhnete chlapa, který obecně nevěří v institut manželství. Je skeptický k papíru a pokaždé má po ruce milion faktů a čísel ze statistik, kolik párů se ročně rozvádí. Vedle toho taky tvrdí, že moderní je neženit se, ale žít na psí knížku. Vždyť to bude celkem fajn, a dokonce si můžete pořídit i děti. Jestli ovšem toužíte po svatebním obřadu, pak hledejte jinde.

     

  • Muž, který se bojí, že nejste ta pravá

    Autor: iStock

     

    Tito muži nejsou stejní jako ti, kteří hledají neustále lepší model. Tihle to snad i myslí vážně, ale mají velký strach z toho, že nenajdou nikdy tu pravou. I když jsou do vás zamilovaní, mají tak velký strach z toho, že to nevyjde, že raději couvnou. A i průzkumy mluví jasně. Muži jsou mnohem vystrašenější z toho, že by si vzali nesprávnou osobu, než z toho, že by se nikdy neoženili.

  • Muži, kteří milují peníze víc než vás

     

    Autor: iStock

    Někteří muži se nechtějí ženit, protože manželství považují za velmi nákladnou záležitost. A nejde jen o svatbu jako takovou, ale o celý manželský život. Má kamarádka žila dva roky s podobným mužem, a když se začala bavit o svatbě, zděšeně se na ni podíval a prohlásil: "Takhle je život jednodušší, nechci si ho komplikovat. A nechci, aby mi někdo říkal, co mám dělat se svými penězi." No, taky odpověď, díky bohu se kamarádka vdala za někoho, komu nevadí, že si čas od času za jeho peníze koupí kabelku.


    Jaké jsou největší mýty o manželství? Podívejte se na VIDEO:

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou největší mýty o manželství? Jsou to tyhle! • VIDEO: BPŽ/Markéta Tošnarová

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.