Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Poznáte, že s vámi není šťastný? Tyhle signály vám to prozradí!

14. ledna 2018 | 06:00

Muži jen neradi říkají, že jsou s vámi nespokojení, a velmi dlouho zůstávají ve vztahu i poté, co by vám nejradši dali kopačky. Jak dávají muži najevo nelibost, nespokojenost nebo to, že s vámi fakt nejsou šťastní? Tyhle signály sledujte, poznáte to brzo!

 

Jsou rozptýlení a nevěnují vám dostatek pozornosti

 

Pokud vám partner nevěnuje dostatek pozornosti a zdá se, jako by byl myšlenkami jinde, pravděpodobně s vámi není moc šťastný. Jestli se navíc tváří často naštvaně, je to jasné.

 

Jsou méně tolerantní a frustruje je, když s vámi musí něco řešit

 

Chlap, který není ve vztahu šťastný, je spíše uzavřený do bubliny svého světa a nechce s vámi řešit věci, které jste až dosud společně řešili. Pokud už něco začnete řešit, je z toho spíše frustrovaný a je i méně tolerantní.

 

Autor: iStock

 

Zmizely projevy náklonnosti

 

Je s vámi, ale jako by nebyl. Je méně aktivní, převažuje spíše pasivita. Nepřichází k vám s novými nápady ohledně společných aktivit, přestává projevovat náklonnost.

 

Zajímá je víc jejich telefon

 

Pokud váš partner většinu času, kdy je s vámi, civí do telefonu, neustále někomu píše nebo je na Facebooku, asi se váš vztah chýlí ke konci.

 

 

Obklopují se novými přáteli a lidmi, které neznáte

 

Začali se kolem vašeho partnera objevovat noví lidé, které jste v životě neviděla? Přestal vás s nimi seznamovat a brát vás na společné akce? Rozvíjení „nového“ života bez vás je signálem, že s vámi není šťastný a raději čas tráví s někým jiným.

 

Autor: iStock

 

Mizí drobnosti a maličkosti, kterými vám projevovali lásku

 

Šťastní muži se snaží své partnerky překvapovat maličkostmi, jako jsou snídaně do postele, uvařený čaj, když jsou nastydlé, nebo koupená čokoláda – jen tak, pro nic za nic. Jestli jsou tyhle věci minulostí, pak s vámi není šťastný.

 

Plánují si život podle sebe, ne podle vás

 

Jasně, každý potřebuje čas pro sebe. Ale když spolu netrávíte vůbec žádný čas, pak je něco špatně, nemyslíte? Jestli si váš partner plánuje akce i život, aniž by vás do toho zasvětil, pak není spokojený.

 

 

Přestávají vám psát a telefonovat

 

Pamatujete, jak vám neustále psal esemesky, e-maily nebo vám uprostřed dne zavolal, co měl dobrého k obědu? Jestli to teď už nedělá nebo jsou jeho telefonáty spíše nezdvořilé, pak je to jasné – není šťastný.

 

Autor: iStock

 

Neskládají komplimenty ani vás nekritizují

 

Ne že by kritika byla ideální, ale když vám partner říkal, že vám něco sluší, nebo naopak nesluší, pak to byl projev lásky. Jestli jste pro něj momentálně spíše neviditelná a je úplně fuk, co máte na sobě, na hlavě, je jedno, jestli jste zhubla, pak je to signál, že váš vztah spěje ke konci.

 

Neustále vám něco vyčítají

 

Máte pocit, že se chová jako tatínek, když vám bylo deset? Že cokoli uděláte, pro něj není dost dobré? Má seznam věcí, které byste měla změnit? Pak není ve vztahu ani trochu šťastný.

 

Jsou pořád v práci a myslí jen na práci

 

Jistě, jeho „oddanost“ práci může být způsobena problémy s financemi nebo touhou vydělat co nejvíc, abyste mohli vyrazit na Maledivy, ale taky to může signalizovat, že je raději v práci než s vámi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: aši