Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoční dárky si zítra chytněte z balonu! Unikátní akce pro celou rodinu!

16. listopadu 2017 | 06:00

Toužíte po větší televizi, další sukni, kabátu nebo po novém telefonu? Utrácejte peníze radši za zážitky, déle vám vydrží! Psycholog Ryan Howel dokonce říká, že šťastné a příjemné vzpomínky vás nikdy neomrzí, kdežto auto nebo boty ano. Zítra máte jedinečnou šanci získat pro své blízké zážitkové dárky k Vánocům.

Zážitkové dárky mají něco do sebe. Ať už je to seskok padákem, vyhlídkový let balonem nebo jízda v tanku, jsou doslova potravou pro duši. Přestože trvají krátce, zanechají ve vás pořádnou stopu, ke které se můžete kdykoli vracet. Ať už přemýšlíte o jakémkoli dárku pro své blízké, zkuste na to jít letos jinak. Kupte jim nějaký super zážitek.

Let balónem
Autor: zazitky.cz

V pátek 17. listopadu můžete nějaký ten zážitek dokonce i vyhrát! Akci, která se koná od 9 hodin na letišti v Roudnici nad Labem, pořádá společnost Zážitky.cz, která ten den vypustí horkovzdušný balon, z něhož bude posádka za letu vyhazovat zážitky za desítky tisíc korun. Hlavní výhru – soukromý rodinný let balonem – pak snese dolů parašutista. Bude to zároveň první seskok padákem z balonu, který bude možné sledovat v přímém přenosu on-line.

Jednotlivé zážitky budou schované v devíti vlaštovkách s GPS, které se postupně vyhodí z balonu. Takže pokud na akci dorazíte, můžete si podle souřadnic zážitek doslova sebrat ze země. Honza Hájek ze společnosti Zážitky.cz říká: „Lokalita má krásné okolí a nenáročný terén, takže problém nebudou mít ani rodiny s dětmi.“

Let balónem
Autor: zazitky.cz

Zážitková vlaštovka má v sobě takzvaný GPS tracker, podle něhož lze zjistit, kde po vyhození přistála. Přesná poloha vlaštovek bude k dispozici v den konání na speciální stránce www.zazitky.cz/chytamdarky, kde najdete celou mapu s konkrétními souřadnicemi. Stačí mít chytrý telefon s internetovým připojením. Najděte si zítra svou kešku a zažijte spoustu zábavy. No a možná vyhrajete jízdu ve ferrari, v bojovém tanku nebo let ve větrném tunelu či surfování na umělé vlně v Surf Aréně. V případě špatného počasí sledujte informace na webových stránkách zazitky.cz.

 

 

Autor: aši