Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak získat muže? Vytaste svoje zbraně a flirtujte pomocí těla!

  • 10. září 2017 | 06:00

    Pokud toužíte ulovit toho, kdo se vám líbí, uvědomte si, že první pohled rozhodne. A když budete vědět, jak na to, nemusíte ani promluvit. Stačí jedno, dvě gesta, která budou smyslná a žádoucí, a je váš. Víte, jaká gesta muže okouzlí? Tahle!

  • Oči

    Autor: iStock

     

    Pohled do očí patří mezi nejoblíbenější řeči těla. Ne každý ale umí neuhnout, takže když k vám zalétne pohled nějakého sympaťáka, zkuste to vydržet a podívejte se mu zpříma do očí. Mužům se líbí, když se na ně ženy dívají nebo když přimhouří oko. Zajímá vás hodně? Pak se mu podívejte doprostřed oka, jako byste chtěla vstřebat barvu duhovky. Váš pohled by neměl být rychlý, ideálně byste ho měla spojit s nějakým dalším gestem a jiným koketním pohybem. Můžete to trénovat doma před zrcadlem.

     

    Sex máme rádi, ovšem kvůli čemu by se ženy dokázaly tohoto potěšení vzdát? Podívejte se na VIDEO:

    Video se připravuje ...
    Kvůli čemu by se ženy dokázaly vzdát sexu? • VIDEO: Jiří Sládeček/iStock.com

     

  • Rty

    Autor: iStock

     

    Je úplně jedno, jestli máte velké rty, nebo malé. Jen je prostě musíte umět použít. Mějte na paměti, že to, co se svými rty provedete, vyvolá v muži, kterého chcete získat, nejrůznější pocity. Nejlepší manévr, který lze se rty provádět, je olizování, kousání, špulení a samozřejmě usmívání. Úsměv je pro většinu mužů naprosto nejvíc sexy. Jakmile se neusmějte, můžete se otočit a mazat domů. Nezapomeňte k úsměvu přidat i oční kontakt.

     

  • Ruce

    Autor: iStock

     

    Ruce vyjadřují emoce a můžete s nimi doslova čarovat. S rukama lze gestikulovat nejrůznějšími způsoby, důležitý je také pohyb hlavy a boků. Všechno by mělo být přirozené, ne násilné. Muži milují, když si jemně prohrábnete vlasy, pohladíte si prsty rty, ale i obyčejná mávnutí jsou gesta, která muže neomrzí ani za sto let.

  • Vlasy

    Autor: iStock

     

    Mnohé ženy to dělají nevědomky – že si hrají se svými vlasy. Ovšem pro muže je to signál, že jste zvědavá a otevřená seznámení. Když si začnete kroutit vlasy na prsty, znamená to, že i nadále vás rozhovor s mužem baví. K tomu přidejte olizování rtů, váš hlas, pohupování boky nebo oční kontakt a buďte si jistá, že ho zaujmete.

     

  • Nohy

    Autor: iStock

     

    Pro mnohé muže jsou nohy něčím, kvůli čemu by vraždili. Ano, muži milují, když si hrajete s nohama, když přehazuje jednu přes druhou. Podle odborníků tím dáváte impuls ke svádění. No jen si vzpomeňte na Sharon Stone ve filmu Základní instinkt. Ta to s nohama opravdu uměla.

     

  • Boky

    Autor: iStock

     

    Jestli to ještě neumíte, tak se to honem rychle naučte. Nakloňte hlavu ke straně a začněte pohupovat boky. Smyslné vlnění bývá jasným signálem, že chcete, aby si vás všiml a abyste se mu zalíbila. Nejúčinnější zbraň na muže je prý pomalá chůze s eroticky pohupujícími se boky.

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.