Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Proč se muži po schůzce neozývají? Pravděpodobně to není vaše vina

  • 20. srpna 2017 | 06:00

    Uplynuly už tři dny nebo týden, a i když jste spolu strávili hezkých několik hodin někde na večírku nebo jste prožili vášnivou noc, on vám neodpověděl na vaši esemesku nebo telefonát? Můžou za tím být tyhle důvody!

  • Neumí být čestný

    Autor: iStock

    Muži mívají často potíž sdílet pravdu o svých pocitech s ženami, které právě potkali. Možná už mají před očima nějakou jinou a vlastně je to OK, jestli narazili na někoho zajímavějšího... Ovšem poctivost by měla být na prvním místě. Jestli budete ještě chvíli čekat, budete akorát plýtvat vlastním časem a energií. Takže pokud mu nestojíte za to, aby vám zavolal zpátky a řekl na rovinu, jak se věci mají, vymažte si jeho telefonní číslo.

    Chcete se rozejít vy a nevíte, jak na to? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video se připravuje ...
    CHCETE SE ROZEJÍT A NEVÍTE JAK NA TO? PORADÍME VÁM • VIDEO: FACEBOOK.COM

  • Byl jen zdvořilý

    Autor: iStock

    Potkala jste se s někým, komu jste dala své číslo, protože o něj požádal? Hm, možná to bylo jen ze zdvořilosti, ne kvůli tomu, že by měl skutečný zájem. Muži dělají totéž i obráceně – vnutí ženám svůj telefon, i když ony o něj vůbec nestojí. Někdy to dělají jen kvůli tomu, že si chtějí popovídat, ale o nic víc už zájem nemají. V tom případě šlo fakt jen o zdvořilost.

  • Ztratil zájem

    Autor: iStock

    Možná jste se potkali někde na mejdanu nebo nějaké zajímavé akci, kde to mezi vámi zajiskřilo, ovšem pak se něco na té „cestě“ změnilo. Možná cítil nějakou zábranu, která ho z toho jiskření vytrhla, každopádně po krátké době zjistil, že by mu takový vztah nevyhovoval – i když si zpočátku možná myslel něco jiného. Pak je pro něj nejsnazší přestat se vám ozývat.

  • Nesnáší stíhačky

    Autor: iStock

    Jestli jste na schůzce s ním měla dojem, že o vás má zájem, a po týdnu pořád ticho po pěšině, pak se zamyslete. Pokud jste po návratu domů začala o svém úlovku všechno zjišťovat, na Facebooku jste mu olajkovala všechny fotky, na Instagramu okomentovala jeho vypracované tělo a u každého jeho komentáře přidala i svůj s několika smajlíky, pak se nemůžete divit, že vám už nezavolal zpátky. A pravděpodobně už nikdy ani nezavolá. Chlapi nesnášejí stíhačky, v jakémkoli směru.

  • Ztratil vaše číslo nebo prostě zapomněl

    Autor: iStock

    Ano, i to se někdy opravdu může stát. Muži každou chvíli něco ztrácejí, tak proč by nemohli ztratit i papírek s vaším telefonním číslem? Pokud si číslo nevyťukali do seznamu lidí ve svém mobilním telefonu, pak je to klidně možné. Když se to stane, ženám se potom v hlavě honí tisíce myšlenek a tisíce divokých scénářů, které vše ještě zhoršují. No a pokud vaše číslo neztratil a vy jste mu zavolala, prostě mohl taky zapomenout zavolat zpět. I to se stává a neříkejte, že vám se to nikdy nestalo. Máte-li pocit, že jste se mu líbila, pak to zkuste ještě jednou – ale rozhodně ne víckrát.

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.