Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak poznáte, že je muž zamilovaný? Dělá tyto věci!

  • 14. listopadu 2017 | 12:00

    Nevíte, jestli vás fakt miluje a jestli je vhodným partnerem do života? Pokud dělá následující věci (nebo aspoň polovinu z nich), pak je seriózním manželským „materiálem“, který by jiná neměla dostat. A pokud vás chce i on, pak není co řešit!

  • Dělá vám snídani (nebo pro ni dojde)

    Autor: iStock

    Rád vám připraví opečenou celozrnnou bagetu s míchanými vajíčky, uvaří kávu a vymačká pomeranč, abyste měla hned ráno ten nejčerstvější džus. Ovšem nemusí snídani pokaždé sám připravit, stačí, když vyběhne do nedaleké pekárny a donese vám křupavý rohlík plněný čokoládou, protože ví, že čokoládu zbožňujete. Chlap, který vás miluje, věnuje pozornost i drobnostem, které máte ráda.

  • Dá vám vědět, že se vrací z práce

    Autor: iStock

    Možná to zní jako banalita, ale věřte, že není! Rychlá esemeska s textem „za půl hodiny se uvidíme, těším se na tebe!“ vám dává najevo, že na vás neustále myslí a že je připraven být znova s vámi. Neposílá vám tuhle zprávu kvůli tomu, že by byl nejistý nebo paranoidní a podezíral vás z nevěry. Píše vám ji, protože si vás váží a ví, že díky tomu získáte pocit jistoty a bezpečí. No a taky vám tím vysílá signál, že byste zatím mohla třeba připravit něco dobrého na zub.

  • Postará se o vás

    Autor: iStock

    Migréna nebo bolesti břicha při menstruaci? Nebo střevní chřipka či jiná nepříjemnost? Muž, který vás obejme, podá sklenku vody, uvaří vám čaj, nebo vám dokonce drží hlavu nad toaletou, je ten, na kterého se můžete kdykoli spolehnout. Vyrazí bez remcání v noci na pohotovost, aby vám přivezl léky na kašel, objedná slepičí vývar nebo udělá cokoli jiného, čím vám dokáže svou solidaritu.

    Láska se dá vyznat mnoha způsoby, třeba takhle: 

    Video se připravuje ...
    12 jednoduchých způsobů, jak vyjádřit lásku • VIDEO: Youtube/BPŽ

     

  • Během dne dá o sobě vědět

     

    Autor: iStock

    Nemusí to být sáhodlouhé telefonáty, kterými vás bude bombardovat. Ovšem pokud zažije něco zajímavého, příjemného, nebo naopak nepříjemného – třeba v práci – bude se chtít s vámi o to podělit. Nebo vám „jen“ zavolá, co měl dnes k obědu, jak mu to chutnalo, nebo vám napíše krátký e-mail, ve kterém bude usmívající se smajlík. To všechno jsou maličkosti, kterými vám dokazuje, že na vás myslí.

  • Děti ho mají rády

    Autor: iStock

    Chlap, který říká o dětech, že je to obtížný hmyz, asi nebude ten pravý pro život. Nebo myslíte, že ano? Muž samozřejmě nemusí okamžitě vykřikovat, jak moc touží po vašich společných potomcích, ale pokud hovoříte o dětech nebo ho vidíte s nějakými, které patří třeba do rodiny, musíte z něj cítit, co si o dětech myslí. Chlap, kterého mají děti rády, jemuž se věší na záda a s nímž si chtějí pořád hrát, ten vypadá, že z něj jednou bude skvělý táta. Ano, muž, jehož osobnost a nadšení jsou infekční pro cizí děti, je fajn!

  • Udělá si na vás čas

    Autor: iStock

    Jasně, pokaždé na sebe nemáte čas. Jednou jste zaneprázdněná vy, podruhé on. Ovšem bez ohledu na to, kolik toho máte, člověk, který vás miluje, nikdy nezapomene, že existuje důležitá věc – společný čas. Pokud jste pro něj prioritou, pokud se nebojí změnit plány se svými kamarády ve prospěch výběru nové ledničky, pak si ho nenechte utéct. Ovšem pozor, nezneužívat! I muži mají své dny a právo na své koníčky.

  • Zvedá telefon a odpovídá na e-maily

    Autor: iStock

    Muž, kterému na vás záleží, nikdy nezapomene odpovědět na váš e-mail nebo telefonát. Ano, jistě, může mít poradu nebo celý den jezdí po městě kvůli pracovním povinnostem. Vždycky si ale najde minutu, aby vám odpověděl nebo aby zvedl telefon. Je spolehlivý, nevymlouvá se, prostě řekne pravdu. Nejde o to, že někdy přijde pozdě, jde o to, aby se snažil přijít včas a dopředu vás informoval.

  • Nezůstává v kontaktu se svými expartnerkami

    Autor: iStock

    Muž, kterého stojí za to si vzít, moc dobře ví, že jakmile nějaký vztah ukončí, prostě je ten vztah skončen. Nebude nikdy otevírat dveře do minulosti, nebude se snažit kontaktovat bývalou přítelkyni. Ne kvůli tomu, aby vám udělal radost, ale z toho důvodu, že to považuje za čestné.

  • Plánuje do budoucna a je snílek

    Autor: iStock

    Muž, který vám daruje stírací los a plánuje, co uděláte s výhrou, je báječný snílek, se kterým stojí za to žít. A plány do budoucna jsou vždy důkazem toho, že s vámi chce být. Tak si ho vezměte, pokud vás požádá o ruku!

  • Chová se jako kluk, když jeho oblíbený tým vyhraje

    Autor: iStock

    Je věrný fotbalovému týmu, a to bez ohledu na to, kolikrát v téhle sezoně prohrál nebo na jakém místě tabulky stojí? Tato loajalita se projevuje i v tom, jaké vztahy má s rodinou, přáteli a také s vámi. Jakmile je váš chlap oddaný, můžete si být jistá, že tahle oddanost se s ním potáhne celý život.

  • Ví, co na vás platí, když máte špatnou náladu

    Autor: iStock

    Nenutí vás vyrazit si na procházku, když se vám nechce nebo když máte špatnou náladu, ale snaží se vám ji zlepšit. Stojí na vaší straně a pokusí se vás rozesmát, pokud to budete chtít. A když nebudete, raději bude mlčet a nechá vás, abyste se z toho dostala sama.

  • Miluje vaše slabé i silné stránky

    Autor: iStock

    Podporuje vás ve všem, co děláte, nevadí mu vaše chyby a podporuje i vaši nezávislost, kvůli které vás miluje. Respektuje vaši potřebu udržet si vlastní život, přátele, koníčky, ale nevadí mu přidat se k vám, když ho pozvete, aby šel s vámi.

  • Je váš největší fanoušek

     

    Autor: iStock

    Když se ho někdo na vás zeptá, rozsvítí se a hrdě a nadšeně o vás mluví. Oslavuje vaše úspěchy, protože moc dobře ví, že za nimi stojí velký kus dřiny. Je fanda nejen vašich úspěchů, ale taky pádů a zápasů. Važte si ho za to!

Autor: aši