Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nikdy jsem ti nebyl nevěrný! 11 největších lží, které muži říkají ženám!

  • 28. května 2017 | 06:00

    Co myslíte: je k vám váš partner nebo manžel zcela upřímný? Nebo ho někdy podezíráte
    z toho, že vám čas od času něco zamlčí? Zeptali jsme se několika mužů, jaké největší
    a nejčastější lži řekli doma svým manželkám nebo partnerkám.

  • Rád trávím čas s její rodinou

    Autor: Profimedia

     

    „Moje žena upřímně věří, že mám rád její rodinu. Zvláště rodiče. Nikdy v životě jsem ale nepoznal sobečtější a manipulativnější lidi. Protože ji mám ale moc rád, tohle jí nikdy říct nemůžu.” (Pavel, 36 let)

  • Během pánské jízdy jsem jí nebyl nevěrný

    Autor: Profimedia

     

    „Čas od času jezdíme s kamarády na pánské jízdy na víkend. Jednou jsme byli někde, kde byla i parta žen, které si vyrazily na dámskou jízdu. S jednou z nich jsem se tam vyspal. Byla to samozřejmě velká chyba, a i když se mě párkrát moje přítelkyně zeptala, jestli tam s námi náhodou nebyly někdy i nějaké ženy, nikdy jsem se k téhle nevěře nepřiznal. Jen bych jí tím ublížil.”(Jan, 25 let)

     

    Jaké jsou největší mýty o manželství? Prozradí vám to naše VIDEO:

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou největší mýty o manželství? Tyhle! • VIDEO: BPŽ/Markéta Tošnarová

     

  • Nikdy jsem neuvažoval o odchodu

    Autor: Profimedia

     

    „Když jsme s manželkou měli krizi, chodili jsme na manželskou terapii a terapeut se nás zeptal, jestli jsme někdo z nás uvažovali o tom, že bychom od sebe odešli, nikdy jsem nepřiznal, že jsem o tom ve skrytu duše skutečně uvažoval. Asi to bylo hloupé, ale prostě jsem nedokázal nahlas říct, že jsem měl pro každý případ vždycky připravenou únikovou cestu.” (František, 40 let)

     

  • Všechno v našem manželství je v pořádku

    Autor: Profimedia

    „Největší lež, kterou jsem kdysi říkal své bývalé manželce, byla, že jsem ji neustále ujišťoval o tom, že je všechno v pořádku. I když se ptala, co mi vadí na našem vztahu
    a že by bylo lepší říct, co opravdu cítím, nikdy jsem jí to neřekl. Vždycky jsem mlžil
    a nakonec jsem ji opustil. A ona neměla ani tušení, co se vlastně stalo – když jsem předtím pořád říkal opak.” (Jarda, 32 let)

  • Nikdy bych nespal se svou bývalkou

     

    Autor: shutterstock

    „Moje partnerka ví, že vycházím dobře se svou exmanželkou, nakonec spolu máme dvě děti a spoustu věcí i teď kvůli nim řešíme. Taky ví, že bych se k ní nikdy nevrátil, ale neví, že čas od času se s ní vyspím. Třeba jednou za rok, ale prostě mezi námi pořád funguje chemie. Tohle ale nikdy své současné partnerce říct nemůžu.”
    (Karel, 45 let).

     

  • Nemám žádné dluhy

    Autor: Profimedia

     

    „Se ženou máme společný účet, ke kterému máme oba přístup. Neví ale, že mám ještě dvě další kreditní karty a na nich dluh asi sto padesát tisíc korun! Kdybych se jí přiznal, byla by to katastrofa!” (Zdeněk, 37 let)

  • Nemůžu za to, že naše (její) kočka utekla

    Autor: Profimedia

    „Nikdy v životě bych nepřiznal své partnerce, že její milovaná kočka utekla kvůli mně. Zapomněl jsem zavřít dveře a udělal jsem to schválně. Tu kočku jsem totiž nesnášel.” (Vladimír, 28 let)

     

  • Moje expřítelkyně měla dva potraty

    Autor: Profimedia

    „Moje současná partnerka, se kterou žiju už tři roky, nemůže otěhotnět. Ta předchozí se mnou dvakrát otěhotněla, ale rozhodla se pro potrat. Já ji v jejích rozhodnutí podpořil. Pokud přijde tedy řeč na těhotenství a interrupce, na něž má moje současná žena velmi vyhraněný názor, raději držím pusu a v životě bych jí nepřiznal, co se kdysi stalo.” (Martin, 26 let)

     

  • Nešel jsem na svatbu její sestry, protože jsem byl moc nemocný

    Autor: Profimedia

    „Největší lež, kterou jsem řekl své manželce, bylo, že jsem moc nemocný na to, abych šel na svatbu její sestry. Nemám ji rád, tak jsem se hodil marod. Ona odjela na svatbu sama a já dva dny hrál počítačové hry. Vůbec toho ale nelituji.” (David, 30 let)

     

  • Že za vypnutí elektřiny může ČEZ, ne já!

    Autor: Profimedia

    „Když nám jednou přerušili dodávku elektřiny, tvrdil jsem vehementně své ženě, že za to může ČEZ. Přitom jsem dobře věděl, že to já ignoroval upomínky na zaplacení dluhu, dokud nebylo příliš pozdě. Myslel jsem si, že je pořád dost času, že se něco stane... Nakonec jsem se o to samozřejmě postaral a všechno zaplatil, ale žena pak trvala na tom, abychom změnili dodavatele.” (Jiří, 35 let)

     

  • Její nejlepší kamarádka se mnou chtěla spát

    Autor: Profimedia

    „Když jsme měli s manželkou svatbu, jedna z jejích družiček, naše společná kolegyně
    z práce, si mě během oslavy odvedla stranou a začala mi říkat, že si vždycky myslela, že my dva se dáme dohromady. Byla sice trošku opilá, ale ne zase tak moc, takže věděla, co říká a dělá. Snažila se mě líbat a já měl co dělat, abych ji slušně odmítl. Moje manželka se mě později zeptala: „Co ti chtěla moje opilá kamarádka?” a smála se. A já jí řekl: „Řekla mi, abych byl hodný manžel, jinak mě zabije.” Nechtěl jsem jí zkazit svatební den tím, že bych jí řekl pravdu, a taky jsem nechtěl, aby jejich kamarádství skončilo.” (Petr, 28 let)

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.