Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Je váš chlap citový vyděrač? 8 signálů, podle kterých to poznáte!

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    26. května 2017 | 06:00

    Na první pohled by se mohlo zdát, že tenhle jemný a sladký muž je to nejlepší, co vás mohlo potkat. Jenže není! Jeho chování vás dovede k šílenství a nakonec budete mít sto chutí jít mu po krku (nebo mu dát kopačky). Poznáte, že vedle sebe máte měkkotu?

  • 1. Je citlivý, až přecitlivělý

    3450061:gallery:true:true

    To je věc číslo jedna, kterou byste měla o měkkotovi vědět. Jistě, každá žena by chtěla, aby ten její byl aspoň trošku citlivý a uměl projevovat city! Takže na začátku vám může jeho jemnost a citlivost imponovat, ale později zjistíte, že přehnaná citlivost, která se může projevovat třeba tím, že se rozbrečí v kuchyni ve chvíli, když rozbije hrnek, moc vzrušující není.

     

  • 2. Často vypráví o tom, co strašného se mu stalo a jak moc mu někdo ublížil

    3450059:gallery:true:true

    Může dokonce mluvit o tom, jak se k němu zachovala bývalá přítelkyně a jak moc mu zlomila srdce tím, že ho opustila. Přitom on byl tak skvělý a snesl by jí modré z nebe! Obecně vzato, muž, který takhle mluví o své expřítelkyni, je pitomec. Měkkota to dělá, aby dokázal, jak moc citlivý je, a doufá, že si vás tím získá.

     

    Víte, jaké jsou největší mýty o manželství? 

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou největší mýty o manželství? Tyhle! • VIDEO: BPŽ/Markéta Tošnarová

     

  • 3. Chce po vás, abyste mu pomáhala a zachraňovala ho

    3450058:gallery:true:true

    Měkkota je tak citlivý, že bude chtít, abyste mu pořád a pořád pomáhala s problémy, které se v jeho životě vyskytnou. Dokonce to bude vypadat, že chce, abyste ho zachránila, a bude věřit, že můžete – aspoň na chvíli. Tomu se říká emoční manipulace, a to rozhodně není něco, co byste ve vztahu potřebovala. Ne, vy nejste zodpovědná za štěstí někoho jiného. A není fér, pokud to po vás někdo chce.

     

  • 4. Nestydí se před vámi brečet

    Autor: Profimedia

    Pravděpodobně jste si všimla, že většina mužů není extra emocionálních, že? Nebo to aspoň nedávají najevo. Měkkota žije v souladu se svými emocemi. Všechny pocity dává najevo a rád vám ukazuje, jak je emocionální. Zpočátku to bude úžasná změna oproti ostatním klukům, kteří raději své emoce skrývají, ale brzo vám to poleze na nervy. Pokud váš přítel pravidelně pláče, když přijde domů z práce, je to důkaz, že se snaží, aby se vám zalíbil. 

  • 5. Když na něj zvýšíte hlas, cítíte se špatně

    3450056:gallery:true:true

    Pohádali jste se, a vy jste dokonce zvýšila hlas. On skoro pláče. Dívá se na vás a ptá se, proč na něj křičíte. Máte pak velký pocit viny a cítíte se jako monstrum. Ano, měkkota je mistr toho, jak svalovat vinu na někoho jiného.

     

  • 6. Pořád má nějaké problémy nebo je v krizi

    Autor: Profimedia

    Tihle muži si neustále na něco stěžují – ať už jde o práci, či osobní problémy. Život měkkoty je spíš drama než brazilská telenovela pro náctileté. Hledáte důkaz, že žijete s někým, kdo je takový? Jestli se pořád něčeho obává a žije v neustálém krizovém režimu, pak máte odpověď.

  • 7. Zdá se, že ho nic nezajímá

    3450057:gallery:true:true

    Když narazíte na takového člověka, pravděpodobně se skoro nehnete z bytu. Nikdy nebude chtít dělat něco zvláštního, a dokonce ani nic normálního a běžného, jako třeba vyrazit někam na výlet nebo na návštěvu. Nebudete dělat nic jiného než sedět u televize nebo mluvit o jeho problémech, se kterými se nemůže vypořádat. Je to chlapík, který „jen” pokrčí rameny, když se ho zeptáte, na co se budete v televizi dívat večer. Na všechno bude odpovídat pokrčením ramen a dostat se mu pod kůži bude téměř nemožné.

  • 8. Nikdy se neumí omluvit

    Autor: Profimedia

    Další znamení, že chodíte s měkkotou! Pokud se člověk, se kterým chodíte nebo žijete, nikdy nebude omlouvat, i když je za co, je to jasné. Tyhle typy to nedělají, protože si myslí, že to není potřeba. Proč by takoví muži říkali, že jim je něco líto? Koneckonců, oni vám přece neustále vykládají, co všechno se v jejich životě děje, proto nemohou být tím, kým byste si přála, aby byli. Ne, měkkota není váš nejlepší přítel, je to člověk, kterému je lepší se vyhnout, jinak váš milostný život bude naprostá katastrofa.

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.