Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

15 mužů prozradilo, proč s námi zůstávají, i když nás už dávno nemilují!

  • 5. května 2017 | 06:00

    Proč vlastně lidé s někým žijí? Protože ho milují! Nebo ho aspoň mají rádi. Ale neplatí to vždycky. Někteří muži se svými partnerkami zůstávají z jiných důvodů, než je láska. Patnáct mužů z internetu přiznalo, proč zůstávají ve vztahu s ženou, kterou už dávno nemilují. Co si o jejich důvodech myslíte?

  • 1. Z pouhé žárlivosti

    Autor: Shutterstock

    Jeden muž připustil, že zůstává se svou přítelkyní prostě kvůli tomu, že na ni žárlí. „Myslím, že ji dávno nemiluji, ale jsem s ní, protože si nedovedu představit, že bych ji viděl s jiným mužem,“ uvedl. Náš tip: Prostě nás nechte plavat, o takovouto laskavost vám nikdo nestojí!

  • 2. Nemá nikoho jiného

    Autor: Shutterstock

     

    „Zůstávám u své přítelkyně, protože nemá v životě nikoho jiného. Nemá ani rodiče, ani sourozence. Beze mě by byla jako kůl v plotě.“

     

    Jak udržet pozornost ženy? Ve videu vám na to odpoví komik Honza Geryk:

    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Honza Geryk udrží pozornost žen na schůzce díky super vynálezu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 3. Okolí očekává, že spolu zůstanou navždy

    Autor: Profimedia

     

    „Jsem se svou přítelkyní jen kvůli tomu, že jsme spolu už sedm let a všichni očekávají, že se prostě nakonec vezmeme.“ Nikdy není příliš pozdě, abyste začali něco nového, zvláště pokud jste oba nešťastní.

     

  • 4. Je z bohaté rodiny

    Autor: iStock

     

    Jeden uživatel prozradil: „Cítím se strašně. Je to trapné, ale právě jsem si uvědomil, že jsem se svou přítelkyní jen kvůli tomu, že její rodina má hodně peněz.“

  • 5. Nedostatek sebevědomí a strach navázat nový vztah

    Autor: Profimedia

     

    Další muž odhalil, že zůstává se svou přítelkyní, protože má strach flirtovat s jinými a hledat někoho jiného. „Prostě se bojím!“

     

  • 6. Nejistota a obavy

    Autor: Profimedia

     

    „Moje přítelkyně je nudná a náš vztah je prostě příšerný. Ale zůstávám s ní, protože se bojím, že bych zábavnější nenašel,“ říká další muž.

     

     

  • 7. Kvůli babičce

    Autor: Profimedia

     

    „Jediný důvod, proč jsem stále se svou přítelkyní, je to, že nechci zklamat svou babičku," prozradil na internetu další muž. No tak, jsme si jisté, že babička určitě dávno pochopila, že vám to neklape!

     

  • 8. Kvůli finanční jistotě

    Autor: Profimedia

     

    Jeden muž o svém vztahu bez lásky prohlásil: „Zůstávám u své přítelkyně, protože bez ní bych si nemohl dovolit to, co si můžu dovolit teď.“

     

  • 9. Nechce ženě ublížit

    Autor: Profimedia

     

    Další muž trpí zřejmě "syndromem krásného chlapíka" a říká: "Už dávno nemám rád svou přítelkyni, ale zůstanu s ní, protože jí nechci ublížit." Jste blázen? Čím déle to budete odkládat, tím horší situace bude.

     

  • 10. Z pohodlnosti

    Autor: Profimedia

     

    „Moje přítelkyně je ta nejnevděčnější žena, kterou znám,“ prozradil třicetiletý muž. „Ale zůstávám s ní, protože je to pohodlné. Vypere mi, vyžehlí a uvaří." No tohle, kdo je tady nevděčný?!

     

  • 11. Kvůli atraktivitě

    Autor: Profimedia

     

    Jeden uživatel na internetu přiznal, že zůstává s přítelkyní, i když k ní nic necítí, protože je atraktivní. „Upřímně? Jsem s ní, protože je krásná, všichni se za ní otáčejí, a jakmile někam přijdeme, vždycky je všechno snadnější – i pro mě.“

     

  • 12. Kvůli psovi

    Autor: Profimedia

     

    Je to možná trochu úsměvné, ale jeden muž přiznal, že zůstává ve vztahu ze strachu, že ztratí svého psa. „Psa jsme si pořídili společně na začátku vztahu. Svou partnerku už nemiluji, ale vím, že kdybych od ní odešel, psa by mi nedala,“ řekl upřímně.

  • 13. Kvůli dětem

    Autor: Profimedia

     

    „Zůstávám se svou partnerkou, protože miluju naši dceru víc než cokoliv a nechci ji vídat jen jednou za čtrnáct dnů,“ napsal pětatřicetiletý muž. Co takhle popřemýšlet o tom, že někdy je lepší nezdravý vztah „rozpustit“ – hlavně kvůli dětem?

  • 14. Kvůli zábavě

    Autor: Profimedia

     

    Jeden uživatel sdílel názor, že se stále nerozešel se svou přítelkyní, kterou nemiluje, protože nesnáší nudu. Napsal doslova: „Myslím, že jediný důvod, proč s ní stále jsem, je, že bych se po rozchodu asi dost nudil.“

     

  • 15. Protože je dobrá v posteli

    ...
    Autor: Profimedia

    Patnáctý muž na internetu prozradil, že se svou přítelkyní zůstává kvůli sexu. "Náš sex je pořád úžasný, nikdy jsem neměl takovou milenku, jako je moje partnerka. Bojím se, že jiná by tak dobrá nebyla." No, co na to říct? Možná je lepší o trošku horší sex, ale kvalitnější komunikace.

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.