Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!

  • 28. dubna 2017 | 06:00

    Chodíte s někým a přemýšlíte, jestli to s vámi myslí vážně, nebo mu jde jen o sex? Bohužel, v dnešní době nejmodernějších datových aplikací můžou i vztahy vypadat jinak, než jaké skutečně jsou. Vztahová koučka Alessandra Conti tvrdí, že podle těchto pěti signálů budete přesně vědět, jak na tom jste.

  • 1. Zve vás jen na drink

    ...
    Autor: Profimedia

    Pokud má chlap zájem s vámi skutečně chodit, ne jen s vámi spát, pak vás bude chtít poznat nejen u baru a u skleničky. Jistě, jít na pivo nebo dostat kytku je fajn a v hospodě je taky spousta legrace, ale možná tak pro druhou či třetí schůzku. Jestli je pozvánka na pivo jedinou aktivitou, kterou ten váš vyvíjí, pak dejte zpátečku, jde mu jen o postel. Muž, který vás chce poznat i mimo ložnici, bude hrdý na to, že s vámi jde i jinam než jen do restaurace či nočního klubu.

     

    Víte, jak vládnou ženy mužům? Takhle to vidí komik Jirka Jakima:

    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Jirka Jakima o tom, jak ženy vládnou mužům! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 2. Nejste přátelé na sociálních sítích a nechce vás seznámit s kamarády

    ...
    Autor: Profimedia

    Jestli už tři měsíce chodíte s mužem nebo chlapcem, zřejmě byste už dávno měli být přátelé na Facebooku. Nebo byste měla mít přístup na jeho Instagram, případně znát jeho nejlepší kamarády. Pokud je váš partner tajemný jako hrad v Karpatech a nechce vás pustit do svého světa, je to podezřelé. Nemyslíte? No jistě, ne každý má účet na FB, ale pokud vás ještě nepředstavil nějakému svému příteli nebo vás nepozval k sobě domů, je to prostě divné. Pozor, co když je ženatý a má dvě děti?

     

  • 3. Poznali jste se na Tinderu (a podobně)

    ...
    Autor: Profimedia

    Ne že by všechny seznamky na internetu byly podvod nebo studnice hledačů sexu. To nikoli, ovšem pokud se poznáte s někým na podobné aplikaci, musíte předpokládat, že většina z těch, kdo tam brousí, hledá flirt nebo sex. Tinder je podle Alessandry Conti něco jako McDonald´s v randění. Získáte okamžité uspokojení od všech atraktivních mužů, což polechtá vaše ego, ale nakonec zjistíte, že to vlastně není nejlepší kvalita a že jim jde o zamýšlenou hru s názvem Jak je dostat do postele. Hledáte-li partnera pro život, tady ho nehledejte.

  • 4. Je pořád mimo město

    ...
    Autor: Profimedia

    Voláte mu, ale ozve se hlasová schránka. Voláte mu, a má vypnutý telefon. Voláte mu, on to nezvedne, ale pošle krátkou zprávu: „Jsem na služební cestě mimo město." Hm, asi byste měla zbystřit. Chlap, který je neustále pryč a kterého vidíte jen jednou za čas, a to ještě na rychlovku v posteli, asi nebude ten pravý. Jistě, existují muži, kteří jsou skutečně velmi zaneprázdnění, ale pokud vás opravdu chce, čas si udělá. Ten, který se pořád zapírá a vymlouvá, se s největší pravděpodobností těší jen na vaši postel.

     

  • 5. „Nechci se vázat.

    ...
    Autor: Profimedia

    Tak tahle fráze už zabila nejedno sebevědomí ženy. Jestli vám tohle říká muž, který s vámi spí, a říká to třeba hned po sexu, pak byste měla vážně přehodnotit, zda má smysl s ním vůbec trávit čas. Jistě, spousta chlapů se nežene do manželství, ovšem pokud to s vámi myslí vážně, takovéto blbosti vám nebude říkat. Je s vámi, chce být s vámi – tudíž je s vámi svázaný. Ať je to jakkoli silně. Pokud není připraven věnovat vašemu vztahu čas a energii, kterou potřebuje každý vztah, nebude to nikdy fungovat a radši se rozejděte.

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.